Marketing Report
0930 creative agency en Kellogg’s geven kleur aan Rotterdam nieuws

0930 creative agency en Kellogg’s geven kleur aan Rotterdam

Op vrijdag 2 september organiseerde 0930 creative agency in opdracht van Kellogg’s een unieke activatie die kleur gaf aan de stad Rotterdam. De gehele dag stond er een zogeheten bike booth op het Eendrachtsplein, waar voorbijgangers werden uitgenodigd om hun fiets te laten beschilderen door street art-kunstenaars.

Op deze manier wil Kellogg’s creativiteit en fantasie in de stad stimuleren waar de straten al rijk gevuld zijn met kunst. Na deze actie is de stad Rotterdam een flink aantal rijdende kunstwerken rijker. Tijdens deze activatie waren er drie bekende street art-kunstenaars aanwezig op het Rotterdamse plein. De Nederlandse kunstenaar Micha de Bie en het Duitse creatieve duo Paspop (Till Jürgens en Niels Popkema) lieten hun creativiteit los op de fietsen en maakten van elke tweewieler een kunstwerk.

De activatie is onderdeel van de Feed Your Imagination-campagne, waarmee Kellogg’s op positieve wijze de verbeelding in het leven van mensen terug wil brengen. Bij aankoop van Kellogg’s kun je prijzen winnen zoals een koptelefoon of waterfles die je zelf kunt voorzien van je favoriete kleuren en vormen. Komende weken kun je online ook nog de laatste kunstwerk fietsen winnen. Houd de social media kanalen van Kellogg’s goed in de gaten.

www.0930.nl

www.kelloggs.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief.