Marketing Report
0930 creative agency zet Talent this way op de kaart nieuws

0930 creative agency zet Talent this way op de kaart

0930 creative agency introduceert Talent this way, hét vacatureplatform in de creatieve industrie.

Talent this way bouwt al 15 jaar via hun zusterbedrijf Mediastages aan hun netwerk. Door de grote database aan professionals kunnen zij iedereen met hun vacatureplatform helpen aan een baan of een talent in de media en creatieve industrie. 

Jouw weg naar creatief talent 

0930 Creative Agency bedacht voor Talent this way de introductiecampagne jouw weg naar creatief talent. Middels een activatie zorgde 0930 creative agency ervoor dat Talent this way direct tussen de ogen en oren van de doelgroep kwam. Een activatie waarmee opdrachtgevers getarget en gepersonaliseerd aangesproken werden. Op een relevante manier. Immers, op dit moment is creatief talent schaars, dit vind je niet zomaar bij je op de stoep. Of toch wel?

Winnen van talent 

Op 14 februari stond Talent this way met een écht talent op de stoep van de Houthavens en het Mediapark in Hilversum. Voorbijgangers maakten kans op het winnen van dit talent voor één dag. Een mogelijkheid waar velen maar wat graag aan meededen. En goed nieuws; jij kan dat ook nog steeds doen! De actie loopt namelijk tot 6 maart en wordt via social en online kanalen aangejaagd. 

Vind ook jouw weg naar creatief talent. 

www.talentthisway.nl

www.0930.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.