0930 verwelkomt Santa Maria en start activatiecampagne

0930 verwelkomt Santa Maria en start activatiecampagne

0930 creative agency lanceerde voor haar nieuwe klant Santa Maria een activatie in het hart van Utrecht. Op zondag 9 juni 2024 werd de stad overspoeld met rode stoelen, als onderdeel van Santa Maria's landelijke campagne. Het evenement, een Taco Party aan de Oude Gracht, nodigt mensen uit om samen te komen en te genieten van Santa Maria-gerechten. Het enige wat je mee hoeft te nemen? Een stoel!

De rode stoelen werden op opvallende wijze verspreid door de stad. Zo stond er een 4,5 meter hoog stoelenrek, een innovatieve twist op het traditionele flyerrek. Daarnaast werden guerrilla billboards ingezet waarbij voorbijgangers een rode stoel van het billboard konden afscheuren. Deze aanpak zorgde voor veel aandacht en enthousiasme bij het Utrechtse publiek.

Santa Maria gelooft dat een maaltijd pas echt bijzonder is wanneer deze gedeeld wordt met anderen. Daarom introduceert het merk de term ‘Chairing’. Dit houdt in dat je een stoel pakt en gezellig aanschuift. De campagne moedigt mensen aan om vaker familie, vrienden, of zelfs onbekenden uit te nodigen voor een maaltijd. De Taco Party in Utrecht was de eerste activatie van deze campagne, bedoeld om mensen op een speelse manier uit te nodigen om aan te schuiven en contacten te leggen.

Rolf van Oostrum, mede-oprichter van 0930 creative agency: "We zijn nogal goed in het bedenken van activaties die nog nooit gedaan zijn,. Flyeren met stoelen middels guerrilla billboards, stoelenrekken en sandwichborden. Geen klapstoelen natuurlijk, dat is veel te ‘handig’. Met deze opvallende knalrode stoelen wilden we mensen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen en de gezelligheid van samen eten met vreemden te ervaren. Niet echt Nederlands en daarom juist zo leuk. Alle complimenten aan onze klant Santa Maria dat ze voor dit concept durfden te gaan. Het was een gigantisch succes.”

Santa Maria is een nieuwe klant van 0930 creative agency, en deze activatie is de eerste campagne die 0930 creative agency voor Santa Maria uitvoert. 

www.0930.nl

www.santamariaworld.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

0930 creative agency introduceert in samenwerking met Pringles: Fan-ding machine

13-06-2024 | 16:53:00
De levensgrote 'Fan-ding machine', een vendingmachine waarbij fans niet betalen met geld, maar met aanmoedigingen voor hun favoriete team.

[Vacatures] 0930 Creative Agency zoekt een Project manager

07-06-2024 | 07:47:00
0930 Creative Agency is per direct op zoek naar een Project manager

[Vacatures] 0930 Creative Agency Content Maker

07-06-2024 | 07:38:00
0930 Creative Agency is per direct op zoek naar een Content Maker 

Freo en 0930 creative agency lanceren de campagne: Altijd aan je zijde

10-04-2024 | 09:28:42
De campagne belichaamt de betrokkenheid van Freo met haar klanten en het begrip van hun leenbehoeften.

[The List] 0930 creative agency

16-03-2024 | 09:01:00
Wij zijn een creatief bureau gevestigd in de Houthavens Amsterdam. Onze filosofie? RISE AND SHINE! Klanten helpen groeien EN ze in de spotlight zetten met creatief en verrassend werk
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.