Marketing Report
17 september 2024 | Marketing Report Radio

17 september 2024 | Marketing Report Radio

Marketing Report is een programma over creatie, media en data en is elke derde dinsdag van de maand te horen op de zakenzender New Business Radio. In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Marketing Report wordt gemaakt in samenwerking met mediabureau ZIGT

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 18:30 en 20:00 uur, live te beluisteren op New Business Radio. Van het interview maken we een podcast die door Marketing Report wordt gedeeld op het eigen platform en in andere kanalen zoals Spotify, SoundCloud en iTunes.

Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Media en performance bureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.


Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.newbusinessradio.nl

www.dcvf.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief