180 Amsterdam ontwikkelt The One Under The Sun-campagne voor CeraVe

180 Amsterdam ontwikkelt The One Under The Sun-campagne voor CeraVe

CeraVe lanceert de campagne The One Under The Sun. In een commercial die als trailer is vormgegeven, worden kijkers meegenomen op een zoektocht naar ware liefde, waarbij de hoofdpersoon de ups en downs van de datingwereld ervaart. Na een onverwachte wending van het verhaal, bloeit er een liefdesrelatie op met de Hydraterende Gezichtscrème SPF50 van CeraVe.

Voor de lokale doorvertaling voor de Benelux-markt heeft CeraVe (L’Oréal Group), samen met 180 Social/Luxe, een campagne ontwikkeld die inspeelt op de huidige tijdsgeest en de diverse relatiestadia (scharrel, kwarrel, prela, enz.) binnen de doelgroep van Gen Z en Millennials. De campagne haakt in op soft-launching – een social trend waarbij opkomende romantische partners geleidelijk worden onthuld op sociale media door middel van steeds duidelijkere foto's.

The One Under The Sun

Voor de campagne werkte CeraVe samen met lokale influencers uit de Benelux, waaronder Stefan de Vries. De campagne doorliep verschillende fasen. Eerst werd een fictieve relatie van de influencers opgezet, door soft-launching via een reeks video's en foto's. Uiteindelijk vond de onthulling plaats en werd de nieuwe lover onthuld: CeraVe’s Hydraterende Gezichtscrème SPF50, oftewel De Ware. Daarnaast werd een rom-com wedstrijd gelanceerd voor consumenten: 2024 CERAWARDS.

Het resultaat was een uitgebreide 360-campagne, waarbij CeraVe werd gepositioneerd binnen de wereld van rom-coms door influencers die op een speelse wijze het product introduceerden als geheime liefdes via een soft launch. Daarnaast worden er sampling, giveaways in de bioscoop en verschillende media- en retail touchpoints ingezet om op te roepen tot deelname aan de 2024 CERAWARDS.

Marie Van Haesendonck, Brand Director CeraVe Benelux: "Door de lijnen tussen entertainment en realiteit te vervagen, trekken we op een vernieuwde manier de aandacht van onze doelgroep. We brengen niet alleen CeraVe's Hydraterende Gezichtscrème SPF50 onder de aandacht op de Benelux-markt, maar ook een zeer moderne benadering van medutainment over het belang van dagelijkse zonbescherming op een social-first manier, waarbij we inspelen op culturele en platforminzichten. We zijn er trots op dat we een stap verder gaan met een merktwist."

www.180global.com

www.ddbamsterdam.nl

www.loreal.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DDB ontwikkelt merkcampagne voor NVM

13-06-2024 | 18:02:00
NVM maakt de langetermijntransitie van een vereniging voor makelaars, naar een vereniging voor klanten

DDB Amsterdam ontwikkelt campagne Kruidvat en Stichting Armoedefonds

06-06-2024 | 11:50:00
Uit onderzoek van Ipsos I&O blijkt dat één op de zeven volwassen Nederlanders (15%) kampt met verzorgingsarmoede

Joe Public, TBWA, Fightclub, Alfred en DDB grote winnaars SAN Accenten 2023

31-05-2024 | 10:46:00
Je het prijzen en instituten. De SAN is een prijs en een instituut. Wat een kolossaal jaarboek, wat een kolossale jury, wat een kolossale geschiedenis

DDB, Alfred, Wefilm en Joe Public grote winnaars Esprix 2024

24-05-2024 | 09:52:00
Gisteren werd er voor het eerst in de geschiedenis van de Esprix geen goud uitgereikt. Dat konden de genomineerden niet zo waarderen

DDB Amsterdam ontwikkelt campagne Robijn Tropical

23-05-2024 | 12:10:00
Het merk introduceert Robijn Tropical wasmiddel en wasverzachter. Het is vooral de geur die zorgt dat lentekriebels plaats maken voor zomerse sferen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.