2Basics organiseerde brandsessie: merken als maatschappelijke impactmakers

2Basics organiseerde brandsessie: merken als maatschappelijke impactmakers

2Basics organiseerde samen met CPNB een brandsessie onder leiding van Frénk van der Linden. Tijdens de brandsessie ging Frénk van der Linden in gesprek met Ronald Giphart die vol passie vertelde over het belang van lezen, innovatie en zijn aandeel hierin.

Leesplezier vergroten bij jongeren

Eveline Aendekerk (CPNB) en Kevin Loos (2Basics) presenteerden hierna de Readification case. Een partnership van het CPNB, NBD Biblion en Ubisoft waarin twee tegenovergestelde werelden, namelijk gaming en lezen, aan elkaar gekoppeld werden, om het leesplezier te vergroten bij jongeren. Ronald Giphart en Margje Woodrow schreven de verborgen verhalen achter Assassin’s Creed Valhalla. De samenwerking krijgt een vervolg.

Merk als maatschappelijke impactmaker

Hoe kan je als merk maatschappelijk impact maken? Hoe kan je als merk een bijdrage leveren aan het tegengaan van de ontlezing? Welke rol kan gaming spelen om een moeilijk bereikbare doelgroep te mobiliseren? Een paneldiscussie bestaand uit Saskia Caelen (DPG Media), Rutger Hamelynck (NS), Annemieke Kievit-Nol (VodafoneZiggo), Niels van Veen (TUI) en Ruben Houkes (2Basics) gaven antwoord op deze en meer vragen.

Tot slot liet Pieter Doove (2Basics) zien wat de mogelijkheden zijn voor merken in het populaire spel Minecraft. Ook kregen we een sneak peek te zien van de aankomende Kinderboekenweek campagne met het CPNB en Oerrr (Natuurmonumenten) in Minecraft.

www.2basics.nl

www.cpnb.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.