30 januari 2025 | DEPT: DEMO festival

30 januari 2025 | DEPT: DEMO festival

Motion design festival DEMO is terug voor de derde editie en is nu open voor inzendingen. Op 30 januari neemt DEMO 24 uur lang de schermen in stedelijke openbare ruimten over en transformeert ze in interactieve kunstinstallaties, waar motion design van over de hele wereld wordt uitgezonden.

DEMO Festival is opgericht door Studio DUMBAR/DEPT als een platform om de motion designgemeenschap te vieren. De uitbreiding naar een editie voor steden wereldwijd in 2025 biedt een groter platform voor ontwerpers om de grenzen van technologie en verbeelding te blijven verleggen. Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Brussel, Cardiff, Düsseldorf, Eindhoven, Hamburg, Leeds, Madrid, Milaan, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Vancouver zullen de speelsheid van motion design verwelkomen op iconische locaties - van het overnemen van Amsterdam Centraal, De Meir in Antwerpen, metrolijn 5 in Barcelona of de Reeperbahn in Hamburg.

Liza Enebeis, Creative Director, Studio Dumbar/ DEPT: "Motion brengt design tot leven en DEMO is een platform om de eindeloze mogelijkheden van creativiteit in motion te vieren. Het is een eer om designers uit alle hoeken van de wereld een podium te geven en hun creativiteit te delen met iedereen in de steden waar we het festival organiseren. Ik ben benieuwd hoe mensen zich dit jaar in motion uitdrukken en welke grenzen ze verleggen."

De motion werken kunnen tot 31 augustus worden ingezonden via de website en worden geselecteerd door Liza Enebeis, Creative Director van Studio Dumbar/DEPT®; Connor Campbell; Niels van der Donk en Vikki Young van YONK 3D animatiestudio; Tim Rodenbröker en Koos Breen .

Het festival vond voor het eerst plaats in 2019 op Amsterdam Centraal Station en toonde 400 werken van 253 ontwerpers uit 37 landen. In 2022 breidde DEMO Festival landelijk uit in Nederland en werden er 815 moties getoond van 487 ontwerpers uit 54 landen. Global, blowUP media en Adtrackmedia sluiten zich opnieuw aan bij het unieke initiatief en bieden 24 uur advertentievrije ruimte voor het festival.

DEMO Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Pictoright Fonds.

www.demofestival.com

www.studiodumbar.com

www.deptagency.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DEPT ontwikkelt lanceringscampagne FloeWater met Eva Mendes

04-07-2024 | 15:30:09
FloeWater biedt een alternatief voor plastic verpakt water, omdat het wordt geleverd in aluminium blikjes

DEPT ontwikkelt wereldwijde campagne voor Lotus Biscoff

21-05-2024 | 22:38:00
Het creatief bureau DEPT heeft een wereldwijde campagne ontwikkeld voor Lotus Biscoff. Onder de noemer You gotta Biscoff wordt deze campagne kracht bijgezet waarbij het verlangen naar het koekje wordt aangewakkerd

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

Remy Bronkhorst van Dept Agency naar Flatline Agency

02-05-2024 | 13:06:00
Remy zal de leiding nemen over de processen en operatie, waarmee hij veel ervaring en visie inbrengt

Longlisten SAN ABC Accenten 2023

20-03-2024 | 10:06:00
In de volgende fase beoordeelt de ABC jury de door de longlist kandidaten aangeleverde whitepapers.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.