Marketing Report
3MO trekt Simone van der Graaf aan nieuws

3MO trekt Simone van der Graaf aan

Media- en marketingbureau 3MO heeft media- en marketingdeskundige Simone van der Graaf aangetrokken. Zij is op 1 april 2022 aan de slag gegaan.

Zij heeft heeft ervaring en kennis van zowel digitale als traditionele marketingcommunicatie en media. Eerder werkte zij in diverse functies bij mediabureaus en heeft gewerkt bij GlaxoSmithKlein als mediamanager Benelux & Noord Europa, communicatie marketeer a.i. bij ANWB en vanuit 3MO global mediamanager a.i bij FrieslandCampina. 

Simone van der Graaf: "3MO is precies wat ik zoek. Het combineert mooie uitdagende opdrachten bij de mooiste merken en een goed team om mee samen te werken."

Huib Bouma, Aranka Staijen en Ivonne Boumeester, partners van 3MO: “Simone van der Graaf heeft ruime ervaring aan zowel bureau als klantzijde en deskundigheid op zowel het gebied van media als communicatie management. Dit in combinatie met haar prettige persoonlijkheid en team play spirit, maakt dat Simone perfect past bij 3MO.”

3MO biedt adverteerders onafhankelijke expertise bij het organiseren, regisseren en optimaliseren van marketing, communicatie en media-investeringen en werkzaamheden.

www.3mo.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief