50 Years of Rumble: eerbetoon aan het iconische gevecht tussen Ali, Foreman en de Strijd tegen Parkinson

50 Years of Rumble: eerbetoon aan het iconische gevecht tussen Ali, Foreman en de Strijd tegen Parkinson

Op 30 oktober 1974 vond het historische gevecht plaats dat de wereld van boksen voorgoed veranderde – Rumble in the Jungle. Tot op de dag van vandaag blijft dit gevecht een ongeëvenaard spektakel. Om deze mijlpaal te markeren heeft reclamebureau Attenooie Sjoege van Zaken een concept ontwikkeld voor een bijzondere benefietavond op 30 oktober 2024 in Amsterdam voor de viering van 50 Years of Rumble.

De Rumble in the Jungle tussen Muhammad Ali en George Foreman was niet zomaar een bokswedstrijd; het was een gevecht dat de wereld in zijn greep hield en sportgeschiedenis schreef. Ali, bekend om zijn ongeëvenaarde vastberadenheid en charisma, belichaamde de geest van doorzettingsvermogen en overwinning.

Maar zelfs de Greatest Of All Time kon niet ontsnappen aan zijn grootste tegenstander: de ziekte van parkinson.

11 april is het Wereld Parkinson Dag en wordt er wereldwijd aandacht besteed aan deze slopende ziekte. Parkinson heeft niet alleen het leven van Ali beïnvloed, maar treft miljoenen mensen over de hele wereld. Daarom is het belangrijk om bewustwording te creëren en fondsen in te zamelen voor fundamenteel onderzoek.

De benefietavond op 30 oktober 2024 staat in het teken van een eerbetoon aan het gevecht, en aan Muhammad Ali en zijn onuitwisbare nalatenschap. Het herdenken van 50 jaar Rumble in the Jungle is niet alleen een viering van het grootste gevecht in de sportgeschiedenis, maar ook een gelegenheid om geld in te zamelen voor de strijd tegen parkinson. Muhammad Ali heeft ons geleerd dat we allemaal onze gevechten hebben. En samen staan we sterker tegenover zelfs de grootste uitdagingen.

Muhammad Ali: "If my mind can conceive it, and my heart can believe it – then I can achieve it."

Alle opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan Stichting ParkinsonFonds.

Voor sponsoring, deelname en persvragen kunt u contact opnemen met Ilse Carpay, telefoon 06-23098734 of stuur een mail naar info@thefightgoeson.nl

Meer informatie over het evenement: www.thefightgoeson.nl

Fotografie bokshandschoenen: Simon Warmer Beeldbewerking: Edwin Veer

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.