5PM verwelkomt Operational Director en Client Director

5PM verwelkomt Operational Director en Client Director

5PM Group, waar onder andere YouTube Marketing Agency 5PM en videoproductiebureau Studio Catwise onderdeel van zijn, breidt verder uit met twee nieuwe senior teamleden: Laura Snapper en Marco van Houdt.

Laura Snapper is aan de slag gegaan als Operational Director. Marco van Houdt is sinds december werkzaam als Client Director. Met deze twee zwaargewichten erbij verwacht 5PM een grote stap te zetten in de groei van de groep.

Jelmer Wind, co-founder bij 5PM: “We zijn met 5PM aan het bouwen aan een groep die alle facetten van YouTube-marketing bedient. We zijn de afgelopen twee jaar ontzettend snel gegroeid en daar hoort het professionaliseren van onze organisatie ook bij. Met Laura als Operational Director verwachten we hierin grote stappen te maken. Zij heeft haar strepen hier al flink in verdiend. Met de komst van Marco versterken we ons Client Service-team. Marco begrijpt onze markt als geen ander en komt nu al met goeie ideeën. We zijn ontzettend blij dat deze twee toppers ons team zijn komen versterken.”

www.5pmgroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.