ACE presenteert Made for the new world

ACE presenteert Made for the new world

ACE heeft gebouwd aan een eigen netwerk waar cultuur, ondernemerschap en innovatie centraal staan. Inmiddels telt het netwerk twaalf bureaus, met ieder hun eigen specialisatie. Van branding, social en pr, tot digital, performance en media. Binnen ACE komt alles samen onder één dak. Met de belofte Made for the new world gaat het netwerk ook geïntegreerd de markt op.

Made for the new world

Rogier IJzermans, oprichter van ACE: "De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Het wordt gevormd door nieuwe cultuur en nieuwe technologie. Om echte merkrelaties te kunnen bouwen, is ervaring en kunde nodig van beiden. ACE is gebouwd op deze twee assen, midden in de huidige tijdsgeest. Bij ons is een jonge mindset key. Vanuit die kracht helpen we merken om de connectie te vinden in de hedendaagse cultuur en voorop te blijven lopen in hun markt. Wij hebben regie en specialisatie verenigd. Eén team en één aanspreekpunt, met altijd de diversiteit van meerdere disciplines en perspectieven vanuit ons netwerk van bureaus."

Club ACE

Om deze geïntegreerde aanpak kracht bij te zetten, zijn acht bureaus verenigd in de Amsterdamse Houthavens. Het gebouw heet Club ACE. Een open en inclusieve clubhuis gedachte, waar op nieuwe manieren wordt samengewerkt tussen de mensen van de bureaus en met klanten. Ook de kantoren in Utrecht en Rotterdam worden spoedig omgebouwd tot Club ACE-omgevingen, zodat werknemers en klanten op alle locaties dezelfde ervaring hebben.

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.