Marketing Report
AGE Media ontwikkelt Self love-campagne voor The Body Shop

AGE Media ontwikkelt Self love-campagne voor The Body Shop

In samenwerking met The Body Shop ontwikkelt AGE Media begin dit jaar drie bijzondere campagnes om daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Net als voorgaande jaren is AGE Media in 2021 partner voor The Body Shop voor influencermarketing.

Bij de diverse campagnes staat er een belangrijk gedachtegoed centraal. Bij de eerste campagne is dat Self love, later dit jaar volgen campagnes waarin thema’s zoals Empowerment en Body Positivity een rol spelen. The Body Shop steunt als onderdeel van de Self love-campagne de hulplijn van MIND Korrelatie.

The Body Shop Self love
Het verzorgingsbedrijf verwoordt Self love als volgt: “We geloven dat Self love een superpower is die inspireert om te strijden voor verandering. Daarom willen we een platform bieden aan de moedige mensen wereldwijd die de weg naar zelfliefde zijn ingeslagen en die ervoor kiezen om zich uit te spreken, de vinger op de zere plek te leggen en te strijden voor een eerlijkere en mooiere wereld.”

AGE Media realiseert voor de Self love-campagne onder meer samenwerkingen met met Self love-ambassadeurs Mayra Louise en Merel Teunis, die Instagram-posts en stories publiceren. Ook komt The Body Shop aan bod in diverse podcasts met Merel Teunis en bijzondere gasten. De podcasts zijn onder meer te beluisteren via Spotify. Verder zijn er masterclasses van Mayra Louise en verzorgt ze rond eind mei Instagram Live-sessies.

Voor The Body Shop Self love-campagne realiseert AGE Media een bijzondere samenwerking met Stichting MIND. The Body Shop doneert samen met Mayra Louise 5000 euro aan MIND Korrelatie voor ondersteuning van de hulplijn, waar iedereen die met iets worstelt persoonlijk advies en hulp krijgt. Met samenwerking met The Body Shop kan MIND Korrelatie de hulplijn beter ondersteunen en zichtbaar maken.

Marjan ter Avest, directeur/bestuurder MIND: “Veel mensen met psychische problemen hebben last van zelf-ondermijnende gedachten. Zij vinden het vaak moeilijk om lief en zorgzaam voor zichzelf te zijn. Een negatief zelfbeeld kan veel impact hebben op het eigen leven. Ik ben daarom erg blij dat deze campagne en de samenwerking van MIND met The Body Shop zich richten op zelfliefde. Want zelfliefde zit in grote maar juist ook in hele kleine dingen. Belangrijk is bijvoorbeeld om negatieve gedachten en gevoelens niet te veel op jezelf te betrekken, maar te zien als een signaal om jezelf wat meer warmte en aandacht te geven. Het bespreekbaar maken van je gevoelens helpt hierbij. Onze collega’s bij de hulplijn MIND Korrelatie helpen je daar graag bij. Gratis en anoniem.”

Jennifer Feaster, Managing Director bij AGE Media: “Het is erg bijzonder dat wij een campagne mogen realiseren waarbij geen product, maar een gedachtegoed centraal staat. Deze campagne ligt ons nauw aan het hart en ons motto: less selling, more giving. Ons streven is daarom om meer merken en doelen te helpen bij het leveren van een positieve bijdrage aan de online en offline wereld.”

www.ageofmedia.net

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.