Marketing Report
AMARU presenteert whitepaper over de toekomst van creativiteit en merken nieuws

AMARU presenteert whitepaper over de toekomst van creativiteit en merken

Cultural intelligence agency AMARU haar eerste whitepaper. Om beter te begrijpen waar onze snel veranderende samenleving naartoe gaat, deed AMARU onderzoek naar technologie en cultuur vanuit zowel macro- als micro-perspectieven. Dit resulteerde in hun eerste whitepaper: CULTURE + CHAOS + COMMUNITY.

In deze whitepaper betoogt AMARU dat de huidige uitdagingen voor de creatieve industrie verband houden met het de structuren waarop deze gebouwd is. Als gevolg hiervan weerspiegelen zowel de creatieve industrie, als de output daarvan, het huidige sociale klimaat op wereldschaal niet. Het resultaat hiervan is een aanhoudende uitdaging voor merken om relevant te blijven en in verbinding te staan met de samenleving van vandaag de dag.

Frisse kijk

Om een frisse kijk te bieden op de toekomst van merken en de creatieve industrie, dook AMARU in twee van de belangrijkste pijlers die momenteel de evolutie van de samenleving aandrijven; cultuur en technologie. Het leggen van verbindingen tussen de twee biedt in feite een filosofie die onze samenleving vooruit kan helpen naar een nieuw creatief tijdperk. Het tijdperk van CULTURE + CHAOS + COMMUNITY.

Download HIER de whitepaper

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief