Ace breidt verder uit met media performance agency IM Lounge

Ace breidt verder uit met media performance agency IM Lounge

Media performance agency IM Lounge treedt toe tot Ace. Het nieuws komt twee weken na de overname van digital product agency Label A. Met de overnames bouwt de bureaugroep verder aan haar geïntegreerde propositie van Connected Brands.

De bureaugroep telt inmiddels ruim 300 medewerkers, met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Rogier IJzermans, CEO van Ace: “Media is en blijft een belangrijke strategische pijler in ons vak. De slimme inzet ervan bepaalt voor een groot deel de performance van wat we doen voor onze klanten. Met de komst van IM Lounge versterken we onze positie op dit domein en vergroten we de effectiviteit van onze projecten. Veel bureaus binnen onze groep werken al samen met IM Lounge en ik ken ze als een integere, vooruitstrevende en bovenal data-gedreven media club. IM Lounge gaat binnen Ace nauw samenwerken met onze growth agency Off The Record, wat nieuwe media en performance oplossingen voor onze klanten gaat creëren.”

Arno Meijerink, oprichter van IM Lounge: "Al sinds de start van IM Lounge geloven wij in de synergie tussen creatie, data en media. Voor media performance is dat erg belangrijk. Samenwerking is voor ons key. Binnen Ace gaan we hier een geheel nieuwe dimensie aan geven, waarbij de verschillende disciplines echt hand in hand gaan. Wij geloven in die geïntegreerde manier van denken en werken. We ervaren bij Ace eenzelfde gedreven focus op het behalen van de beste resultaten, uit de beste inzichten. Bovendien is de aandacht voor cultuur binnen Ace een magneet voor nieuw talent. Zeker de nieuwe generaties gaan voor cultuur en purpose in hun werk. En voor onze groeiambities willen we daar nog meer op in kunnen spelen. Richting onze klanten geeft de schaal van Ace ons de mogelijkheid om nog betere dienstverlening te leveren over de gehele linie. Onze aansluiting bij Ace is dan ook een logische volgende stap. We kunnen niet wachten om te beginnen.”

www.thisisace.nl
www.imlounge.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.