Marketing Report
Adriaan Mol en Sebastian Monteban investeren in schoenenmerk ETQ

Adriaan Mol en Sebastian Monteban investeren in schoenenmerk ETQ

Na Adriaan Mol sluit ook Sebastian Monteban zich aan bij het team van schoenenmerk ETQ. Deze stap gaat gepaard met een miljoeneninvestering.

Beide ondernemers hebben hun strepen in fintech en e-commerce verdiend en zijn dus een bijzondere combinatie met de handgemaakte schoenen. Adriaan Mol, ervaren serie-ondernemer, richtte al op piepjonge leeftijd payment service provider Mollie op, gevolgd door Messagebird. Mol zet met zijn bedrijven telkens de aanval in op de gevestigde orde. Met succes. Ook Sebastian Monteban heeft veel successen op zijn naam staan, onlangs nog verkocht hij zijn snelgroeiende e-juwelier imperium Brandfield. Dit is voor hem een logische stap.

Met de investering kan het merk ETQ haar productinnovatie versnellen en haar vleugels uitslaan naar landen als de UK, Duitsland en Frankrijk, ook zullen zij de focus op de thuismarkt intensiveren. Patrick van der Woude, oprichter van ETQ: “Hierdoor kan ik mij volledig concentreren op mijn levenswerk: de essentiële schoen perfectioneren.”

www.etq-amsterdam.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief.