Airborne Oil & Gas kiest voor Total Design

Airborne Oil & Gas kiest voor Total Design

02-07-2020 13:04:00 | Door: David de Jong | hits: 1882 | Tags:

Na een pitch heeft Airborne Oil & Gas voor de ontwikkeling van een merkidentiteit gekozen voor Total Design. De intentie is dat de Airborne Oil & Gas vele jaren met Total Design zal samenwerken. De pitch die in mei werd georganiseerd duurde circa één maand.

Airborne Oil & Gas is wereldmarktleider op het gebied van hightech kunststof pijpleidingen (thermoplastic composite pipe) voor de winning van olie en gas in extreme omstandigheden, zoals in de diepzee.

Airborne Oil & Gas is een van oorsprong Nederlands bedrijf met vestigingen in IJmuiden, Houston en Kuala Lumpur. Het bedrijf is voortgekomen uit de lucht- en ruimtevaartindustrie.

De reden voor een naamwisseling en de herpositionering komt voort uit de afsplitsing van het moederbedrijf Airborne International en vanuit de ontwikkeling dat de technologie van Airborne steeds meer wordt gevraagd voor het reduceren van de CO2-afdruk in de olie- en gasindustrie, en voor toepassingen in de energie transitie, zoals transport van waterstof. De innovatieve technologie van Airborne Oil & Gas zal naar verwachting een steeds belangrijker rol gaan spelen in de internationale energiestransitie.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe naam is gekozen voor het naamontwikkelingsbureau Skriptor Zigila.

Martin van Onna, CCO Airborne Oil & Gas: “De keuze is gevallen op Total Design vanwege haar ervaring met dit soort complexe, internationale opdrachten en omdat het bureau in tegenstelling tot andere bureaus meerdere voor ons relevante disciplines in huis heeft”.

De nieuwe merkidentiteit wordt in oktober 2020 gelanceerd.

www.airborneoilandgas.com
www.totaldesign.com

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.