Marketing Report
Albert Heijn komt met The Masked Singer-verspakketten

Albert Heijn komt met The Masked Singer-verspakketten

Op 15 oktober start een nieuwe serie van The Masked Singer bij RTL 4. Heel veel kijkers raden vanaf dan iedere vrijdagavond enthousiast mee naar de identiteit van de zingende karakters in geweldige pakken. Exclusief bij Albert Heijn zijn er vanaf 11 oktober tien speciale The Masked Singer-verspakketten verkrijgbaar.

Deze verspakketten zijn thematisch verpakt en bevatten naast de ingrediënten voor een diner, een exclusieve hint. Want uiteindelijk gaat het bij The Masked Singer natuurlijk maar om een ding: Wie zitten er achter de maskers?

Johan van der Zanden, directeur marketing en communicatie bij Albert Heijn: “Voor deze campagne hebben we een unieke samenwerking met RTL en Ad Alliance. Speciaal voor Albert Heijn is in het programma The Masked Dinner Room ontwikkeld waar de Masked Singers karakters bij elkaar komen. Daarnaast kunnen klanten via onze verspakketten exclusieve hintfilmpjes bekijken.”   

The Masked Singer verspakketten zijn tien bestaande verspakketten. Dankzij een consistent doorgevoerde visuele identiteit zijn de deelnemende pakketten makkelijk herkenbaar voor de klant. Én van de verpakking kunnen klanten zelf een masker maken. De deelnemende verspakketten zijn: AH Tomatensoep, AH Groentesoep, AH Prei-kerriesoep, AH Mexicaanse burrito’s, AH Italiaanse lasagne, AH Japanse Terriyaki, AH Thaise rode curry, AH Thaise groene curry, AH Indiase curry en AH Erwtensoep. 

De extra hints zijn exclusief bij Albert Heijn te vinden. Met de barcodescanner in de AH-app scannen klanten de barcode op het product, waarna een pop-up in beeld verschijnt. Deze leidt naar een in-app pagina met hintfilmpjes. Elke week op donderdagnacht om 00:00 uur wordt er een hint vrijgegeven over een van de karakters. 

www.ah.nl
www.rtl.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.