Marketing Report
Albert Heijn start podcast over wijn met Harold Hamersma en Esmee Langereis

Albert Heijn start podcast over wijn met Harold Hamersma en Esmee Langereis

In de podcast Wat schenken we vandaag, beantwoorden wijnschrijvers Harold Hamersma en Esmee Langereis (auteurs van De Grote Hamersma) allerlei wijnvragen. Zo moeten cosumenten snel de weg vinden in de supermarkt naar een wijn die bij ze passen.

In tien afleveringen van elk circa tien minuten geven Harold Hamersma en Esmee Langereis wijnadvies voor veelvoorkomende momenten. Wat schenk je bij een barbecue? Welke wijn koop je voor een feestje? Welke wijn is een ideaal cadeau? Ondertussen geven de wijnkenners tips en delen ze wijnweetjes. Wijninkoper Maarten Vreeswijk van Albert Heijn adviseert in elke aflevering een drietal wijnen uit het wijnschap van de supermarkt. Hij kent de wijnmakers en vertelt over hun wijngaarden.

Albert Heijn maakt de podcast voor iedereen die wel wat meer zou willen weten over wijn. Je hoeft dus geen wijnkenner te zijn of een wijncursus gevolgd te hebben. De afleveringen zijn laagdrempelig, zonder het moeilijke taalgebruik waar de wijnwereld om bekendstaat.

De podcast Wat schenken we vandaag is te beluisteren op alle gebruikelijke podcast-kanalen, zoals Spotify, iTunes, Apple podcast, Soundcloud en Sticher.

www.ah.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief