Alfred komt met merkcampagne AirFryday voor Mora

Alfred komt met merkcampagne AirFryday voor Mora

Snackmerk Mora introduceert AirFryday: een uitnodiging om het weekend in te luiden met Mora’s airfryersnacks. De merkcampagne ontwikkeld door Alfred International zal in de komende maanden in Nederland en België bekendheid geven aan dit fenomeen. FeestDJRuud schreef in opdracht van Mora de AirFryday-tune.

Paul van Kuilenburg, Strategy Director bij Alfred, legt uit: “AirFryday speelt met het inzicht dat snacken voor veel mensen een beetje een guilty pleasure is. Ze kunnen er enorm van genieten, maar zoeken vaak wel een alibi om de teugels te laten vieren. De vrijdag is daar geknipt voor. Het is de dag dat je alle stress en verplichtingen van de werkweek achter je kunt laten, en het genieten mag beginnen”.

Dit werd bevestigd door consumentenonderzoek, waarin de vrijdag in zowel Nederland als België werd aangehaald als een populaire snackdag. Naast de smaak erkenden mensen daarbij ook hun hang naar gemak: even klaar met het moeten, even tijd om je lekker over te geven aan iets lekkers.

 

Marieke van Balen, Marketing Director bij moederbedrijf Van Geloven: “Als voorvechter van het snacken herinneren we mensen eraan hoe fijn het is om op vrijdag te genieten van een lekkere snack. Dat doen we op een manier die mensen dat van Mora gewend zijn: niet te serieus, maar vooral vrolijk uitnodigend met een aanstekelijk enthousiasme. Daarbij zien we AirFryday als meer dan een woordgrap. Het is een platformgedachte, die ons telkens een alibi verschaft om het over snacken te hebben. Op een manier die doorspekt is van zelfrelativerende humor. Elke vrijdag, maar ook daarbuiten. Zo is het op zaterdag over 6 dagen alweer AirFryday!”

Credits:

Verantwoordelijk bij Mora/Van Geloven: Marieke van Balen, Teunie Welage & Chiel den Otter | Concept & Strategy: Freddy & Alfred International | Productiemaatschappij: StudioStudio | Regisseur: Lars Brink | Muziek: FeestDJRuud | Social: The Fight Club (NL) & Bubka (BE)

www.alfred.nl

 

 

           

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.