Amazon van start in Nederland

Amazon van start in Nederland

10-03-2020 10:40:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 4870 | Tags:

Webgigant Amazon heeft de digitale winkeldeuren in Nederland wijd open gezet. Producten in meer dan dertig categorieën zijn voortaan te bestellen via de Nederlandse site. Tot nu toe werd de Duitse versie vooral ingezet voor aankopen vanuit ons land.

Amazon biedt meteen ook het Prime-abonnement aan. Voor 2,99 euro per maand wordt een groot aantal artikelen gratis thuisbezorgd. Daarnaast hebben leden toegang tot de videodienst Amazon Prima, online spellen via Twitch Prima en opslagruimte voor foto’s. Bestellingen boven de 20 euro worden sowieso kostenloos afgeleverd.

Alex Ootes, Vice President EU Expansion bij Amazon: “Met Amazon.nl willen we geven waar onze Nederlandse klanten ons om vroegen: de mogelijkheid om in een Nederlandstalige Amazonwinkel te kopen, met toegang tot een lokaal en internationaal productaanbod van Amazon en betrouwbare verkopers, gekoppeld aan snelle bezorging. Het is onze missie Nederlandse klanten een uitgebreid productassortiment, lage prijzen en gemak te bieden en we zullen er alles aan doen om aan hun verwachtingen te voldoen.”

Roeland Donker, Country Manager Amazon.nl: “Vandaag is slechts het begin van Amazon.nl. We gaan altijd voor de lange termijn bij Amazon en streven naar de beste klantervaring in Nederland. We werken dagelijks keihard aan het uitbreiden van ons assortiment, lage prijzen en een gebruiksvriendelijke winkelervaring om het vertrouwen van de Nederlandse consument te winnen.”

www.amazon.nlMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.