Marketing Report
Anouk Hoogendijk gezicht van sport & lifestylemerk Cruyff nieuws

Anouk Hoogendijk gezicht van sport & lifestylemerk Cruyff

Voormalig voetbalster en tv-personality Anouk Hoogendijk wordt het gezicht van sport & lifestylemerk Cruyff. Ze is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de collectie én brengt dit najaar haar eigen ontwerp uit van boots en sneakers. De collecties zijn exclusief verkrijgbaar bij de Cruyff flagship stores, via Cruyff.com en geselecteerde retailers, zoals Nelson en Omoda.

Anouk Hoogendijk: “Ik heb een grote liefde voor fashion en sneakers, altijd al gehad. Dat ik die interesse nu kan combineren met mijn andere grote liefde, sport, is te gek.”

De lijn die nu uitkomt bestaat uit een mix van high- & low-tops met chunky soles. Een mix van stoer, sportief en classy, precies zoals Anouk het zelf graag ziet. “Ik hou heel erg van de combi: vrouwelijk en stoer. Dus een jurkje met boots. Of een mooi pak met sneakers. Ik vind het tof dat je met je stijl echt kunt laten zien wie je bent.” Een favoriet model uit de nieuwste selectie heeft Anouk ook: “De Catalina in multicolor versie; het chunky model met de kleurtjes. Die zou ik net als op de foto dragen met een gaaf pak of met een leren broek en een leuke trui.”

Samenwerking met Cruyff

De link tussen Anouk en Cruyff is geen toevallige; Anouk Hoogendijk is als ambassadeur al betrokken bij de Cruyff foundation. De basis voor de match werd al lang geleden gelegd, toen ze nog actief was als voetbalster. Anouk Hoogendijk: “Mijn eerste voetbalschoenen waren van Cruyff en ik heb met nummer 14 gespeeld voor Oranje tijdens het WK Voetbal. Maar bovenal ben ik vooral groot fan van Johan Cruyff en dat wat hij heeft achtergelaten, als voetballer en als mens.”

Als het gezicht van Cruyff is Anouk Hoogendijk met haar persoonlijke favorieten uit de selectie (SS22) op de foto gegaan/ De samenwerking bevalt zo goed dat zij voor de komende selectie, in het najaar (FW22), haar eigen sneakers én een boot op de markt zal brengen met Cruyff (de eerste laars in de selectie van het merk).

www.cruyff.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.