Marketing Report
Armin van Buuren ambassadeur audiomerk JBL

Armin van Buuren ambassadeur audiomerk JBL

Armin van Buuuren is de nieuwste ambassadeur van audiomerk JBL. De Grammy-genomineerde DJ staat al 20 jaar aan de top van de EDM- en trance industrie. Zijn wekelijkse radioshow A State of Trance' trekt ruim 41 miljoen luisteraars en wordt uitgezonden in meer dan 84 landen waaronder bij Radio 538. Armin van Buuren en JBL gaan naast het organiseren van verschillende festivals ook een nieuwe serie headphones creëren.

Het komende jaar bieden ze speciaal voor de fans van A State of Trance verschillende VIP-ervaringen. De DJ trad recent op tijdens de JBL Snow Party in Val Thorens, een festival in het hoogste skigebied van Europa. In oktober draait Armin van Buuren op JBL Fest in Las Vegas, een driedaags feest vol concerten en evenementen. Je maakt kans op tickets voor JBL Fest door een JBL product te kopen en je aankoop te registreren via een speciale website vanaf juli 2019.

Nadin Mulder-Stoel, Marketing Director Harman EMEA: "We zijn heel blij dat Armin van Buuren de nieuwste ambassadeur van JBL is. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk geluidsapparatuur in de studio, tijdens optredens en op reis is. Met Armin van Buurens ervaring als producer en optredens op diverse festivals en podia van wereldformaat gaan we een nieuwe serie headphones creëren met geweldig geluid voor elke muziekliefhebber. Armin van Buuren sluit zich aan bij een indrukwekkende lijst van JBL-ambassadeurs, waaronder Sunnery James & Ryan Marciano en Nicky Romero."

Armin van Buuren: "Mijn muziek draait om kwalitatief goed geluid en onvergetelijke ervaringen, daarom is de samenwerking met JBL een perfecte match! Ik ben er heel trots op ambassadeur te mogen zijn voor een van de grootste audiomerken ter wereld. Samen gaan we headphones creëren die ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat je in een club staat, waar je ook bent."

www.harman.com
www.arminvanbuuren.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.