Marketing Report
AvePoint kies Lubbers de Jong als pr-bureau in Nederland

AvePoint kies Lubbers de Jong als pr-bureau in Nederland

AvePoint, leverancier van backup- en datamanagementsoftware voor enterprise collaborationsystemen, heeft voor pr-bureau Lubbers de Jong gekozen om de communicatie- en pr-activiteiten in Nederland te versterken.

AvePoint versnelt de digitale transformatie van organisaties met oplossingen voor beheren van gegevens in Office 365 en Sharepoint. In tijden van steeds strengere wet- en regelgeving zorgt AvePoint ervoor dat bedrijven veilige backups kunnen maken van alle gegevens in hun enterprise collaboration platformen en daarnaast regels voor datamanagement, operational governance en compliance kunnen implementeren. Dit is essentieel voor bedrijven die aan hun wettelijke verplichtingen willen voldoen, en de aanhoudende datagroei beheersbaar willen maken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 16.000 klanten in diverse sectoren, van juridische, financiële en productiebedrijven tot zorginstanties, onderwijs, de maakindustrie, overheden en defensie. 

Hylke van der Velde, countrymanager Nederland bij AvePoint: "Lubbers de Jong is als pr-bureau gespecialiseerd in technologie en organiseert bovendien de Digital Transformers Awards, wat precies ons speelveld is. Wij helpen organisaties bij hun digitale transformatie en zorgen dat zij op een duurzame manier met hun gegevens kunnen werken, of dit nu in een cloud, on-premises of hybride omgeving is. Samen met Lubbers De Jong willen we ons verhaal in Nederland breder onder de aandacht krijgen."

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: "We zijn zeer verheugd een internationale speler als AvePoint aan ons klantenbestand toe te kunnen voegen. AvePoint heeft een goede naam in de internationale markt, maar is in Nederland nog wat onderbelicht. Hier gaan we wat aan doen."

www.avepoint.com
www.lubbersdejong.nl 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.