Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content platform

Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content platform

Azerion kondigt de lancering aan van Smart Content, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en videocontent combineert. De videobibliotheek van Smart Content met meer dan 10.000 unieke brandsafe videoclips is geïntegreerd in het video monetization platform van Azerion.

AI-aangedreven oplossing

De content, die in eigen huis wordt geproduceerd, behandelt verschillende onderwerpen in verschillende IAB-categorieën en is beschikbaar in zeven talen. De Azerion publishers kunnen zo eenvoudig de videocontent van Azerion toevoegen en direct meer omzet genereren met het verkeer wat hieruit voortkomt.

Damian Hartmann, Product Director Smart Content bij Azerion: "Met Smart Content helpen we publishers om de perfecte videocontent te vinden en zorgen we voor optimale betrokkenheid en relevantie voor het publiek van de publisher. Door middel van gerichte targetting ontgrendelen we het omzetpotentieel van publishers met onze innovatieve digitale middelen en bieden we onze klanten meer waarde."

Daan Boekestein, Vice President Technology bij Azerion: "We zijn vastbesloten om Azerion voorop te laten lopen op het gebied van technologische vooruitgang op het gebied van generatieve AI en machinelearning, om zo onze waardepropositie voor publishers uit te breiden. Met Smart Content helpen we publishers het bereik van hun campagnes te vergroten, meer verkeer te genereren en de betrokkenheid te vergroten om hun omzet te maximaliseren."

Go-to partner voor adverteerders

Azerion is de Europese go-to-partner voor adverteerders voor een gebruiksvriendelijke, voordelig-geprijsde en brand safe digitale omgeving. Na de overname van videoreclamebedrijf VLYBY, heeft Azerion in oktober het videoadvertentieaanbod gediversifieerd. Met de lancering van Smart Content versterkt het advertentietechnologiebedrijf zijn bestaande technologische oplossingen voor videoadvertenties voor online uitgevers met een brede selectie van premium content, waarmee ze hun weg effenen en vereenvoudigen om in contact te komen met een geavanceerd publiek door middel van geweldige content die aansluit bij de gebruikers' interesses en verwachtingen.

www.azerion.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.