Marketing Report
Azerion voegt 179 titels van hyperlokale advertentieplatform HYPR toe aan portfolio nieuws

Azerion voegt 179 titels van hyperlokale advertentieplatform HYPR toe aan portfolio

Azerion gaat samenwerken met het hyperlokale advertentieplatform HYPR. Voor adverteerders betekent dit de mogelijkheid om via het groeiende netwerk van beide bedrijven lokaal te adverteren bij diverse Nederlandse gemeenten. Door deze samenwerking wordt het publisher netwerk van Azerion uitgebreid met 179 online titels, verdeeld over verschillende gemeenten in Nederland.

Een mooie collectie lokale titels

Bas Seelen, Senior Vice President Commercial International bij Azerion: “HYPR brengt met al haar uitgevers een mooie collectie lokale titels mee, waardoor er binnen ons netwerk direct een uitgebreid nieuws-channel ontstaat. De verbreding van het portfolio en de bijbehorende hyperlokale targeting mogelijkheden binnen HYPR zijn dan ook een zeer interessante en wenselijke aanvulling op ons aanbod om adverteerders geheel naar wens te kunnen bedienen.”

Hyperlokale reclame

Robert Franke, Managing Director HYPR: “Het unieke aan HYPR is dat een groot deel van de uitgevers ook aandeelhouder is. Hierdoor is er geen ander belang dan het uitdragen van hyperlokale reclame. Met HYPR kunnen we voorzien in de toenemende behoefte hieraan bij landelijke adverteerders en bureaus. Naast het grootste mediumbereik in print, met bijna 8 miljoen lezers, kan nu ook lokaal gericht digitaal bereik worden benut via de websites en nieuwsapps van de huis-aan-huisuitgeverijen. De samenwerking met Azerion is dan ook een logische. Naast de jarenlange positieve ervaring die ik heb met delen van Azerion, is ook het lokale karakter van het bedrijf belangrijk. Naast de technologische mogelijkheden die we zoeken, biedt Azerion ons ook een goed functionerend lokaal team. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt samenwerken.”

www.hypr.nl

www.azerion.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.