Marketing Report
Bart Kokke lanceert consultancybureau Tender Canvas nieuws

Bart Kokke lanceert consultancybureau Tender Canvas

Bart Kokke lanceert Tender Canvas, een strategisch consultancybureau dat aanbestedingen binnen de creatieve industrie begeleidt. Met oprichter Bart Kokke heeft Tender Canvas jarenlange expertise in aanbestedingstrajecten, gedragsverandering en communicatiecampagnes binnen het publieke domein in huis. 

Er werd al samengewerkt met onder andere Every Media, Greenberry, Havas Lemz, Kumpany, N=5, TheMerge en We Are Live. In de afgelopen vijf jaar was Bart Kokke betrokken bij meer dan veertig aanbestedingen in de creatieve sector met een succesratio van meer dan 70 procent. Zoals bij verschillende raamovereenkomsten voor de Rijksoverheid, NPO, politie, NS, KVK en diverse ministeries. Met de lancering wil Tender Canvas uitbreiden en zijn diensten ook gaan aanbieden aan bedrijven en ondernemers binnen de creatieve en digitale industrie die (minder) bekend zijn met aanbestedingen.

Het Tender Canvas Model

Bart Kokke: "We werken volgens een zelf ontwikkeld Tender Canvas Model dat vanuit 15 pijlers de beste pitchstrategie formuleert. Binnen het model spiegelen we de inschrijving (narrative) aan de opdracht (briefing) via een systematische aanpak (manage). Dit zorgt voor matchmaking in het proces en de output waarmee de winkans aanzienlijk wordt verhoogd."

Monique Bergers, Managing Director van N=5: "In de samenwerking met Bart heeft N=5 meerdere tenders gewonnen en werken we nu voor een aantal mooie klanten binnen de publieke sector. De toegevoegde waarde van Bart ligt in zijn scherpte op de inhoud en het Tender Canvas Model zorgt voor structuur en houvast in het hele pitchproces."

De visie van Tender Canvas

Via het Tender Canvas Model navigeert Bart bureaus niet alleen door het complexe proces van aanbesteden, maar begeleidt hij vooral strategisch inhoudelijk de tender. Hij leidt en motiveert pitchteams totdat de inschrijving voldoet aan alle eisen. Paul Meijer, partner bij TheMerge: "Tenderen is tadeloos. Zoek dat woord maar op. Bart begrijpt dat als geen ander in zijn aanpak naar succes."

Tender Canvas als matchmaker 

Tender Canvas filtert dagelijks tenders voor toonaangevende bedrijven die impact willen maken en matcht deze waardevolle kansen met bureauproposities die goed passen bij de opdrachtgever. Er wordt gekeken naar type aanbesteding, de mogelijke fit met de bureauexpertise, cultuur en ervaring binnen een specifiek onderwerp of domein. Vanuit deze aanpak en begeleiding van Tender Canvas wordt zo gezorgd voor de beste match tussen de publieke sector en de creatieve industrie voor de hoogst mogelijke maatschappelijke impact.

Credits foto: Pien van den Heuvel 

www.tendercanvas.com

Lees ook:

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS

22-09-2023 | 11:05:00
Zandbeek is per direct op zoek naar een Senior Communicatieadviseur RWS

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior Projectmanager

22-09-2023 | 10:58:00
Zandbeek is per direct op zoek naar een Junior Projectmanager

NOISE sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs

21-09-2023 | 09:55:00
De Only creative entrepreneurs community breidt met deze toevoeging uit op het gebied van conceptontwikkeling, campagnes en digital marketing

Brego Keller directeur P3 (Pink Marketing, Punktlich en Pexi)

20-09-2023 | 11:50:00
Brego gaat de bureaus verder professionaliseren en de ontwikkeling van het noorden als broedplaats van talent een boost geven

[Budi & Thijs] ROI? Lang leve de verspilling!

20-09-2023 | 09:56:00
Nu we ons eigen bureau hebben, leek het me goed om even stil te staan bij wat kengetallen. In het bijzonder ROI, Return on Investment

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.