Being There start Being Here; met creativiteit gericht op interne communicatie

Being There start Being Here; met creativiteit gericht op interne communicatie

Being There gaat zich de komende tijd verder ontwikkelen en specialiseren op het vlak van interne communicatie met het label Being Here. Twee jaar geleden scherpte Being There haar positionering al aan naar inside/outside creative agency, maar met Being Here gaat het bureau daar nu nog een stapje verder in.

Edward Stolze, oprichter en strategy director van Being There: “De afgelopen twee jaar zijn we flink gegroeid op het vlak van interne communicatie, met creatief werk voor organisaties als ABN AMRO, Eneco, KLM, Heineken, Florius, Signify, Levi9, Mitto en meer. Net als bij onze externe campagnes is creativiteit een heel belangrijk wapen, maar het proces, de dynamiek, het tempo en de soort teams zijn net even anders. Om onze interne communicatie klanten daar nog beter in te bedienen en verder te kunnen groeien halen we de boel nog wat nadrukkelijker uit elkaar met Being There en Being Here.”

Stef Jongenelen, creatief directeur bij Being There: “Het tijdperk van de werknemer is aangebroken. Steeds meer merken beginnen dit te beseffen. Het is de hoogste tijd om jezelf aan de binnenkant net zo hard van je beste kant te laten zien, als aan de buitenkant. En om dat voor elkaar te krijgen kan de traditionele vorm van interne communicatie wel wat creatieve opschudding gebruiken. Met Being There ontwikkelen we al 21 jaar campagnes met een activerend karakter, wat voor Being Here veel toegevoegde waarde heeft.”

www.there.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.