Marketing Report
BetCity kiest voor Blauw Gras

BetCity kiest voor Blauw Gras

Blauw Gras gaat aan de slag voor BetCity. Het bureau wordt verantwoordelijk voor strategie en creatie, ondersteund door een aantal andere Ace-agencies, waaronder Glasnost.

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity: “Met hun uitgebreide kennis en ervaring van verschillende mediakanalen weten ze precies wat er leeft bij onze doelgroep. Bovendien hebben ze bewezen dat ze de verschillende middelen effectief aan elkaar weten te verbinden.”

Bart Visser, Executive Creative Director van Blauw Gras: “BetCity is helemaal nieuw op de markt. Voor ons is het een fantastische uitdaging om vanaf nul dit merk – samen met team BetCity – op te mogen bouwen. Wij zetten onze kennis, en die van Ace, graag in om BetCity op een slimme manier te laten groeien.”

De eerste contouren van de samenwerking zijn inmiddels zichtbaar op een diversiteit aan kanalen, zowel on- als offline. Bart Visser: “Onze core is en blijft social, maar we hebben de afgelopen jaren gemerkt dat creëren vanuit social principles ook goed werkt op andere kanalen. Met BetCity gaan we dit bewijzen.”

www.betcity.nl
www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief