Bierbrouwerij AB InBev en Funding Options helpen de horeca

Bierbrouwerij AB InBev en Funding Options helpen de horeca

Bierbrouwerij AB InBev en zakelijk financieringsplatform Funding Options slaan de handen ineen om de horeca te helpen. Door de samenwerking kan Funding Options, een marktplaats voor zakelijke financiering, beter dan marktconforme financiering aanbieden aan potentiële en bestaande klanten van de brouwer. Horecaondernemers die interesse hebben kunnen contact opnemen met hun accountmanager bij AB InBev.
 
Michele van Spilbeeck, horecadirecteur bij Bierbrouwerij AB InBev: “Meerdere keren per week nemen horecaondernemers contact met ons op of we kunnen helpen bij het verkrijgen van financiering. Niet iedere horecaondernemer lukt dit onder gunstige voorwaarden via private financieringsaanbieders of via de instrumenten die de overheid biedt. Om onze klanten te helpen, starten we een samenwerking met Funding Options, waarbij professionele horecaondernemers met een goed business plan in aanmerking kunnen komen voor financiering die past bij hun situatie en behoefte. Zo hopen we juist in deze tijden horecaondernemers een extra steuntje in de rug te bieden.”
 
Simon Cureton
, CEO bij Funding Options: “Horecaondernemers die via AB InBev bij ons aankloppen, worden direct gekoppeld aan een vaste Business Finance Specialist. Deze bekijkt samen met de klant naar passende mogelijkheden. Is er een match met één van onze partners, dan begeleiden wij het volledige proces, van aanvraag tot uitbetaling. In samenwerking met AB InBev hebben wij inmiddels al meerdere horecaondernemers geholpen met hun financieringsbehoefte. Dit varieert van startende bedrijven tot ervaren ondernemers die een extra investering willen doen in hun zaak, zoals een uitbreiding, renovatie of herstructurering. Bij Funding Options begrijpen wij de horecamarkt en streven we naar snelle en kwalitatieve dienstverlening. Door samen te werken met AB InBev verbeteren we toegang tot zakelijke financiering voor horecaondernemers, naast financieringsinstrumenten die in de markt en vanuit de overheid beschikbaar zijn.”

www.ab-inbev.nl
www.fundingoptions.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.