Black weer op nummer 1 in Radio Veronica Top 1000 Allertijden

Black weer op nummer 1 in Radio Veronica Top 1000 Allertijden

Voor de tweede keer op rij is Black van Pearl Jam verkozen tot de absolute nummer 1 in de Radio Veronica Top 1000 Allertijden. Het nummer van de Amerikaanse rockband laat hiermee Pink Floyd met Comfortably Numb (2) en Bohemian Rhapsody van Queen (3) achter zich.

Queen levert dit jaar maar liefst 26 nummers en mag zich hiermee met recht hofleverancier van de lijst noemen. Opvallende stijgers in de lijst zijn Doe Maar en Bruce Springsteen. Beide noteren drie nummers meer in de lijst ten opzichte van vorig jaar.

Pop-up platenzaak en fototentoonstelling

Om de Radio Veronica Top 1000 Allertijden nog meer tot leven te brengen, opent Radio Veronica op maandag 14 november om 14:00 uur een pop-up platenzaak in de stationshal van Utrecht Centraal. De platenzaak wordt geëxploiteerd door de iconische platenwinkel Concerto en biedt ruimte voor de muziekliefhebber om een duik te nemen in de muziek uit de Top 1000 Allertijden, platen te luisteren en te kopen, neer te ploffen op de bank en een goede kop koffie te drinken.

De volledige Radio Veronica Top 1000 Allertijden is terug te vinden op radioveronica.nl. De Top 1000 Allertijden is tot en met 18 november elke dag van 06:00 tot 19:00 uur te horen op Radio Veronica. Van 19:00 tot 06:00 uur wordt dagelijks live de uitgezonden lijst herhaald en op zondag 20 november wordt de top 100 herhaald. De lijst is ook iedere dag terug te luisteren via de Radio Veronica-app en via JUKE.

www.radioveronica.nl

www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.