Blauw Gras breidt team uit

Blauw Gras breidt team uit

10-03-2020 09:41:26 | Door: Saskia van Weert | hits: 3406 | Tags:

De afgelopen tijd heeft social content bureau Blauw Gras een groei doorgemaakt. Ter versterking van het team zijn er sinds begin januari zeven collega’s bijgekomen.

Dan Verhoeven is het creatieve team komen versterken en heeft per 1 maart de functie van Creative Lead. In deze rol zal hij zich bezighouden met de steeds complexere creatieve vraagstukken die het bureau krijgt. Hiervoor was hij werkzaam als Creative Director bij Greenhouse en brandwebbing.

Team Creatie is aangevuld met Mitzi Wiebring (Art Director), Tomas Lievense (Copywriter), Stephan Timman (Video Editor) en Lysanne van Gemert (Jr. Motion Graphic Designer). Daarnaast werd het productieteam uitgebreid met Bart Vonk (Video Producer) en is Paul de Vries gestart als Social Media Manager.

Erjon Tuenter, mede-oprichter van Blauw Gras: “Ik ben ontzettend blij dat we het team wederom met zeer talentvolle mensen uit hebben kunnen breiden. In onze huidige groeifase is het ontzettend belangrijk dat we mensen aantrekken die direct een bijdrage leveren aan ons hoge (creatieve) werkniveau.”

www.blauw-gras.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.