Blauw Gras social content bureau KWF Kankerbestrijding

Blauw Gras social content bureau KWF Kankerbestrijding

Social content bureau Blauw Gras - onderdeel van Ace - neemt voortaan de social strategie en campagnes van KWF op zich. Blauw Gras gaat helpen het merk online beter op de kaart te zetten. Blauw Gras is gestart met een campagne om het opkomstpercentage voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker te verhogen.

Blauw Gras zal KWF gaan helpen een sterke online aanwezigheid te creëren op basis van de nieuwe merkidentiteit. Er werd geen pitch uitgeschreven, maar de partijen vonden elkaar in meerdere chemistry sessies. Hieruit volgde een vrijblijvend project, waarna een samenwerking voor de lange termijn werd geformaliseerd.

Fiona Citroen, team lead social media & coördinator corporate projecten bij KWF Kankerbestrijding: “Na een lange en goede samenwerking met Jalt werd het tijd onze branding naar een nieuw niveau te tillen. De samenwerking verloopt erg goed en prettig; Blauw Gras kon direct aan de slag met een aantal mooie projecten. Er lopen veel campagnes vanaf augustus tot en met het eind van het jaar. Blauw Gras verrast ons elke presentatie met hun creativiteit. Bovendien voelen zij het merk KWF erg goed aan.”

Blauw Gras is trots om de krachten te bundelen met KWF, en zo samen het verschil te maken tegen kanker en voor het leven. Erik Wiese, co-founder van Blauw Gras: “Wij kijken er onwijs naar uit om KWF te helpen met hun missie om niet de ziekte maar de mens centraal te zetten. Ons geloof is dat de juiste social mindset hopelijk een verschil maken voor dit prachtige merk.”

www.kwf.nl

www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.