Blokker en Ochama breiden samenwerking uit: 50 extra afhaalpunten

Blokker en Ochama breiden samenwerking uit: 50 extra afhaalpunten

Blokker breidt het aantal winkels waar Ochama boodschappen kunnen worden opgehaald uit tot ruim vijftig. Daarmee wordt de samenwerking met de omnichannel retailer verder versterkt.

Ochama en winkelketen Blokker werken sinds mei 2022 al samen in een pilot waarbij klanten van Ochama hun online bestellingen in één van de vier deelnemende Blokker-winkels kunnen ophalen. Deze proefperiode is succesvol verlopen en daarom hebben beide partijen besloten om hun samenwerking verder uit te breiden.

Jeanine Holscher, CEO van Blokker: “We verwachten de komende maand in nog veel meer winkels een Ochama afhaalpunt in te richten. We zien dat mensen nog steeds graag naar winkels gaan, maar ook vaak online shoppen. Daar springen wij op in door meer en meer online orders via de winkel te verwerken, waardoor mensen hun online bestelde artikelen bij ons in de winkel kunnen komen ophalen. Met de Ochama-afhaalpunten maken we onze winkels nog relevanter en profiteren we van de extra bezoekers die dit met zich meebrengt.”

www.blokker.nl

www.ochama.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.