Marketing Report
Blyde Benelux aan de slag voor TEDxAmsterdam

Blyde Benelux aan de slag voor TEDxAmsterdam

Pr-bureau Blyde Benelux gaat aan de slag voor TEDx Amsterdam. Het bureau werkte al twee jaar voor TEDxAmsterdamWomen en gaat de pr en communicatie doen voor TEDxAmsterdam. De bedoeling is om aankomende TEDx-evenementen op de kaart te zetten in Amsterdam.

TEDxAmsterdam startte in 2009 als een van de eerste TEDx-evenementen. TED is een internationale platform dat sinds 1984 ideeën tracht te delen met de wereld middels honderden gemeenschappen. Deze draaien op vrijwilligers, worden bestuurd volgens de basisprincipes van TED. Alle initiatieven belichamen de belofte van TEDxAmsterdam om zich meer te ontwikkelen als luisterend orgaan van Amsterdam, de inspirerende inwoners en opmerkelijke organisaties. Dit gedachtegoed overlapt met de missie van het pr-bureau Blyde Benelux, dat een podium biedt aan zowel maatschappelijke organisaties als duurzame merken.

Bibi Timmerman, pr-adviseur bij Blyde Benelux: “We werken elke dag samen met mensen die met passie strijden voor een mooiere wereld door het maken van positieve maatschappelijke impact. De TEDx community sluit hier natuurlijk naadloos op aan.” Blyde Benelux gaat kosteloos aan de slag voor de TEDxAmsterdam-community.

Salmaan Sana, Executive Board Member van TEDxAmsterdam: “Samenwerken aan iets dat een positieve impact heeft op de stad geeft ongelofelijk veel energie. Wij geloven dat Amsterdam vol zit met noemenswaardige organisaties en individuen met inspirerende initiatieven die een podium verdienen om hun ideeën te verspreiden. Het is geweldig om samen te werken met Blyde en dit te realiseren. We kijken allebei naar manieren waarop we onze impact op de stad en de rest van de wereld kunnen vergroten, en door onze krachten te bundelen hopen we communities om ons heen te inspireren."

www.blyde.nl
www.tedx.amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief