Marketing Report
Bob Dijkshoorn (Bob uit Zuid) en Ismay Schaduw (Izzy Izzy) produceren eerste videoclip nieuws

Bob Dijkshoorn (Bob uit Zuid) en Ismay Schaduw (Izzy Izzy) produceren eerste videoclip

Bob Dijkshoorn (Bob uit Zuid) en Ismay Schaduw (Izzy Izzy) hebben hun muziekvideo Leren Jas gepresenteerd. De clip werd geregisseerd door Ashley Röttjers en door Natwerk geproduceerd. Beide muzikanten zijn in het dagelijks werkzaam bij Natwerk als creatief duo.

Bob Dijkshoorn: “Bob uit Zuid draagt een leren jas. Punt uit. Garen en wol is meer iets voor wandelaars. Te lieve stoffen vindt Bob uit Zuid. Kleren die je aan een knaapje hangt of met een lusje aan een kapstok kunnen het lazarus krijgen. Stoffen jasjes draag je als je thuisblijft. In stoffen jasjes zeg je de verkeerde dingen. Met leer niet. Samen met Izzy Izzy, rapper uit Rotterdam, kijkt hij op jullie neer en het is heerlijk neerkijken met een leren jas aan. Niet onderhouden met vet, afdragen die handel. Je hoort het goed. Leren Jas. Draag hem.”

Jon Thissen, algemeen directeur van Natwerk: “Natwerk is een creatief bolwerk, alles wat we doen staat in het teken van creativiteit. Creativiteit die we vaak inzetten om impact te maken voor onze klanten als Netflix, Tikkie, Dirk en Lebara. Maar impact kun je ook maken voor heel veel mensen én vooral voor je eigen mensen. Onwijs trots zijn we dat onze eigen Bob (uit Zuid) en Ismay (Izzy Izzy) naast sublieme creatieven ook geweldige muzikanten zijn. Daarom hebben we met veel plezier de clip van hun nieuwste nummer mogelijk gemaakt.”

Bob Dijkshoorn is onder zijn pseudoniem Bob uit Zuid een hiphopmuzikant uit Amsterdam. Zijn debuutalbum kwam begin 2022 uit op Excelsior Recordings. Live speelt hij met een band. Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. De single is een voorproefje van 1het tweede album van Bob uit Zuid.  

www.natwerk.nl

Lees ook:

Natwerk en Lebara haken in op iPhone 15: die heb je helemaal niet nodig

20-09-2023 | 15:35:22
Lebara en Natwerk grijpen de lancering van Apple's nieuwste iPhone 15 aan om de consument bewust te maken van de meest logische keuze

Natwerk in actie voor Crocs-collab met Jacob Collier

15-08-2023 | 13:28:00
Jacob Collier ontwierp samen met Natwerk een spraakmakend paar Crocs

Natwerk ontwikkelt Flessenpopper voor Tikkie’s Groepie

09-08-2023 | 21:07:00
Het creatief bureau Natwerk heeft samen met Tikkie een flesopener ontwikkeld die speciaal is gemaakt voor groepen onder de noemer Flessenpopper

Natwerk ontwikkelt campagne Humanistisch Verbond

07-08-2023 | 00:00:00
Natwerk die in maart 2023 na een pitch van het Humanistisch Verbond verkozen is als het reclamebureau, heeft daarvoor een eerste campagne gelanceerd. De campagne 365 reminders om jezelf te mogen zijn

[De Belofte 2023] Pepijn Rooijens over Bob Dijkshoorn

01-08-2023 | 14:34:00
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.