Bob Dijkshoorn (Bob uit Zuid) en Ismay Schaduw (Izzy Izzy) produceren eerste videoclip

Bob Dijkshoorn (Bob uit Zuid) en Ismay Schaduw (Izzy Izzy) produceren eerste videoclip

Bob Dijkshoorn (Bob uit Zuid) en Ismay Schaduw (Izzy Izzy) hebben hun muziekvideo Leren Jas gepresenteerd. De clip werd geregisseerd door Ashley Röttjers en door Natwerk geproduceerd. Beide muzikanten zijn in het dagelijks werkzaam bij Natwerk als creatief duo.

Bob Dijkshoorn: “Bob uit Zuid draagt een leren jas. Punt uit. Garen en wol is meer iets voor wandelaars. Te lieve stoffen vindt Bob uit Zuid. Kleren die je aan een knaapje hangt of met een lusje aan een kapstok kunnen het lazarus krijgen. Stoffen jasjes draag je als je thuisblijft. In stoffen jasjes zeg je de verkeerde dingen. Met leer niet. Samen met Izzy Izzy, rapper uit Rotterdam, kijkt hij op jullie neer en het is heerlijk neerkijken met een leren jas aan. Niet onderhouden met vet, afdragen die handel. Je hoort het goed. Leren Jas. Draag hem.”

Jon Thissen, algemeen directeur van Natwerk: “Natwerk is een creatief bolwerk, alles wat we doen staat in het teken van creativiteit. Creativiteit die we vaak inzetten om impact te maken voor onze klanten als Netflix, Tikkie, Dirk en Lebara. Maar impact kun je ook maken voor heel veel mensen én vooral voor je eigen mensen. Onwijs trots zijn we dat onze eigen Bob (uit Zuid) en Ismay (Izzy Izzy) naast sublieme creatieven ook geweldige muzikanten zijn. Daarom hebben we met veel plezier de clip van hun nieuwste nummer mogelijk gemaakt.”

Bob Dijkshoorn is onder zijn pseudoniem Bob uit Zuid een hiphopmuzikant uit Amsterdam. Zijn debuutalbum kwam begin 2022 uit op Excelsior Recordings. Live speelt hij met een band. Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. De single is een voorproefje van 1het tweede album van Bob uit Zuid.  

www.natwerk.nl

Lees ook:

Natwerk en ARTIS introduceren het Weetjes Kleedje

11-07-2024 | 14:41:00
In samenwerking met Natwerk lanceert ARTIS een campagne die alle Amsterdammers uitnodigt om te ontdekken dat ARTIS leeft tijdens de Zoomeravonden

Natwerk en Zilveren Kruis promoten zonbescherming op terrassen

24-06-2024 | 10:12:28
Zilveren Kruis en Natwerk werken samen aan een campagne om het belang van zonbescherming en het voorkomen van huidkanker te benadrukken.

[Marketing Report Cannes 2024] Reinier Steures (Natwerk): We strijden samen met Zilveren Kruis tegen huidkanker

20-06-2024 | 10:52:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report.

Natwerk lanceert campagne voor Bitonic

17-06-2024 | 09:19:00
In de  campagne zien we bitcoin-investeerders die dankzij de app helemaal niet met bitcoin bezig zijn.

[Vacatures] UNLIKE zoekt een Projectmanager

10-06-2024 | 16:22:00
UNLIKE is per direct op zoek naar Projectmanager
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.