BoekenVoordeel kiest Vertigo 6 voor pr en Vortex Agency voor TikTok

BoekenVoordeel kiest Vertigo 6 voor pr en Vortex Agency voor TikTok

BoekenVoordeel, een Nederlandse winkelketen voor boeken, films, bordspellen, DIY & Hobby artikelen en nog veel meer, heeft Vortex Agency en Vertigo 6 gekozen als bureaus voor TikTok-campagnes en pr. Met ingang van 1 december verzorgt Vortex Agency de TikTok-content en -strategie voor de retailer. Vertigo 6 start begin volgend jaar met pr.

De bureaus zijn gekozen vanwege de kennis en het netwerk in de boeken-, entertainment- en speelgoedbranche. Vortex Agency is het TikTok-label van Vertigo 6 en Happy Horizon.

Eric Hendriks, interim marketingmanager bij BoekenVoordeel: “Ik zie voor een retailer als BoekenVoordeel een match met de jongere groep consumenten die nu volop bezig zijn met Booktok en DIY. Wij hebben ook voor deze jonge doelgroep genoeg interessante artikelen, we moeten het dan wel met ze delen. We denken dat we dat met de kennis en expertise van Vertigo 6 en Vortex Agency te kunnen bereiken. Vertigo 6 heeft veel kennis van ons brede assortiment en heeft bewezen dat zij dé partij zijn om mee te werken!”

Bart Kampschreur, directeur bij Vortex Agency: “Vaak wordt jongeren verweten dat ze te weinig aandacht hebben om te lezen, maar eigenlijk zijn ze gewoon heel zuinig op hun tijd. Wij gaan ons op TikTok inzetten om boeken op vermakelijke en toegankelijke wijze aan ze te presenteren. Bijna overal is wel een BoekenVoordeel-winkel, dus de kijkers kunnen gelijk op pad om voordelig een boek te halen dat aansluit bij hun interesses.”

www.vertigo6.nl

www.boekenvoordeel.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.