Born05 en Peakfijn starten initiatief om tech-ondernemers te helpen

Born05 en Peakfijn starten initiatief om tech-ondernemers te helpen

24-03-2020 12:21:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1663 | Tags:

Startup-developers Peakfijn en Born05 Ventures beginnen een samenwerking en lanceren het initiatief: de startup verdubbelaar. Hiermee willen zij een helpende hand reiken aan ondernemers die momenteel met een briljant digitaal idee rondlopen, dat de samenleving kan helpen, maar dat zelf niet van de grond krijgen.

Met de startup verdubbelaar roepen zij entrepreneurs op om digitale ideeën te pitchen die de samenleving enorm van dienst kunnen zijn of die zij mogelijk al langer op het vizier hebben. Gezamenlijk verdubbelen Peakfijn en Born05 de inbreng van ondernemers om zo innovaties juist nu te versnellen.

Jurriaan Duivenvoorden, commercieel directeur Born05 Ventures: “Born05 Ventures biedt startups en corporate ventures de expertise van de beste digital-professionals aan, bijvoorbeeld op het gebied van digital design, UX, branding, marketing en strategie. Peakfijn sluit hier naadloos op aan, en biedt startups development en hulp bij digitale vraagstukken. Een samenwerking was geboren, en snel daarna het initiatief: ‘de startup verdubbelaar’. Dit is speciaal voor entrepreneurs die rondlopen met dat ene idee en juist nu onze digitale expertise goed kunnen gebruiken.”

Willem Guensberg, co-founder Peakfijn: “Dit is iets waar Peakfijn en Born05 samen goed in zijn. Met onze digitale skillset en slagkracht kunnen we entrepreneurs helpen met het reageren op kansen en juist in tijden van crisis ondersteunen. We willen ondernemers op een laagdrempelige manier helpen door hun eigen inbreng te verdubbelen en hun ideeën zo snel mogelijk te lanceren. Dit is het moment om in actie te komen!”

www.born05.com
peakfijn.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.