Marketing Report
Born05 verzorgt rebranding De Cocktail Club nieuws

Born05 verzorgt rebranding De Cocktail Club

Digital Branding Agency Born05 gaat aan de slag met de rebranding voor De Cocktail Club. Omdat De Cocktail Club haar merk wil laten groeien en stappen wil zetten in het buitenland, ontwikkelt Born05 een vernieuwde merkstrategie met bijbehorende rebranding welke wordt doorvertaald naar alle touchpoints.

De Cocktail Club

Met de producten van De Cocktail Club kun je cocktails schenken van hoogwaardige kwaliteit. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan pre-batched cocktails en levert inmiddels aan ruim 1700 verschillende horecaondernemingen en groothandels in Nederland. Voor horecaondernemers die krap in hun personeel zitten is het nu dus ook mogelijk om verschillende, verse cocktails op de kaart te zetten. Daarnaast zijn de cocktails veel sneller te bereiden, waardoor de horecagast het drankje sneller ontvangt. Tegelijkertijd blijft de kwaliteit gewaarborgd, ongeacht degene die de cocktail maakt.

Wouter van Kaam, CEO bij De Cocktail Club: "We zochten een bureau dat ervaring heeft met scale-ups en ons kan helpen om snel en professioneel ons merk neer te zetten. Met De Cocktail Club staan we aan de vooravond van een explosieve groei. Bij Born05 begrepen ze ons direct. Het bureau heeft daarnaast veel ervaring met merken in onze fase. We waren er dan dus ook snel uit."

Dennis van Vugt, Managing Director bij Born05: "Snelgroeiende bedrijven als De Cocktail Club helpen we graag bij het maken van de volgende stap. Door middel van onze scale-up branding methode, zetten we een sterk merk neer waarmee De Cocktail Club absoluut door kan groeien de komende jaren."

www.de-cocktailclub.com

www.born05.com

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.