Marketing Report
Born05 werkt voor De Zonnebloem

Born05 werkt voor De Zonnebloem

De Zonnebloem, de grootste vrijwilligersorganisatie voor Nederlanders met een lichamelijke beperking, heeft na een kort pitchproces voor Born05 gekozen. Beide partijen gaan een langdurige samenwerking aan op het gebied van content, strategie, communicatie en campagnes.

De digital agency uit Utrecht gaat aan de slag met een nieuwe awareness campagne, die het belang van de vereniging onder de aandacht van het Nederlands publiek moet brengen. Aansluitend, in 2021, volgt ook een nieuwe corporate communicatiestrategie.

Karen Jansen, communicatie- en brandmanager van de Zonnebloem: ''Born05 heeft een creatieve en eigentijdse communicatiestrategie ontwikkelt die ons het vertrouwen geeft dat we in de aankomende jaren de groei realiseren die we voor ogen hebben.''

Het doel van de nieuwe weg die de Zonnebloem inslaat, is het nut en de noodzaak van het werk dat hun vrijwilligers doen voor mensen met een fysieke beperking te versterken in de perceptie van het Nederlands publiek en om hen aan te zetten tot actie. De vrijwilligers organiseren overal in Nederland evenementen en huisbezoeken. Door de coronamaatregelen ligt de aandacht nu bij alternatieve activiteiten en later in het jaar afdelingsvakanties, waarmee zij zorgen dat de deelnemers onvergetelijke momenten beleven.

www.zonnebloem.nl
www.born05.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief