Marketing Report
Brand New Live en Creative Animal lanceren The Show Room voor digital brand & product display

Brand New Live en Creative Animal lanceren The Show Room voor digital brand & product display

Brand New Live en Creative Animal hebben The Show Room gelanceerd voor digital brand & product display. Met The Show Room is het de bedoeling merken tot leven te brengen in een 3D-wereld met high-quality content, interactieve brand experience en wereldwijde livestreaming. The Show Room maakt het mogelijk voor merken om onder meer producten te lanceren, teams te trainen en B2B- en B2C-doelgroepen te inspireren in een dynamische virtuele omgeving. The Show Room is een initiatief van brand agency Brand New Live in samenwerking met digital partner Creative Animal (onderdeel van NEP).

Chris Havinga, CEO Brand New Live: “Digitaal thuiswerken en op afstand communiceren is vast onderdeel geworden van ons werken. De digitaal georiënteerde doelgroepen van vandaag vragen om intensere, realistische en interactieve beleving. Brand-, event- en marcom managers dromen op hun beurt van rijke branded content en originele storytelling. Met The Show Room lanceren wij een tijdloze oplossing voor veelzijdige brand & product display”.

Jasper Steenkamp, Lead Creative Strategy Creative Animal: “De vraag naar online concepten heeft door de coronacrisis een enorme vlucht genomen. The Show Room speelt in op de behoefte in de markt om merkverhalen te vertellen in een inspirerende digitale en virtuele wereld. Van bestaande templates tot volledig gepersonaliseerde branded content en beleving. The Show Room maakt gebruik van een high-end digitale infrastructuur die is voorbereid op alle toekomstige technologieën voor digital user experience, virtual conferencing en dynamische co-creatie”.

Mathieu Grob, Creative Director Brand New Live: “Wanneer een merk de mogelijkheden voor digital brand experience verkent, ervaart het al snel de interactieve en emotionele beperkingen van de meeste digitale streams. Niet bij The Show Room. The Show Room heeft zowel de storytelling creativiteit als de hoogste kwaliteitsstandaard in on-screen merkbeleving in huis. Als een kameleon passen wij de branding, content en beleving van iedere virtuele showroom aan op de merkboodschap en brand DNA. Om ons denken kracht bij te zetten, hebben we een virtuele demo-omgeving ontwikkeld... seeing is believing!”

www.the-show-room.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief