Marketing Report
Branding agency Admind op Dutch Design Week

Branding agency Admind op Dutch Design Week

Het programma voor #NewIntimacyHour, de emotie prikkelende online experience van branding agency Admind tijdens Dutch Design Week, is bekend. Verdeeld over vijf dagen staan de lockdown emoties Liefde, Angst, Woede, Onheil en Hoop op de agenda. Iedere avond kunnen deelnemers gebruikmaken van de door Admind ontworpen augmented reality filters om hun emoties te verbeteren. #NewIntimacyHour is gratis en vindt plaats van 19 tot 23 oktober van 18:00 tot 19:00 uur.

Tijdens #NewIntimacyHour staat elke dag een online sessie in het teken van een bepaalde emotie die los is gekomen tijdens of door de lockdown. De deelnemers maskeren gedurende een uur hun identiteit met augmented reality-filters ontworpen door Admind. De sessies worden begeleid door Reine Rek, coach en docent bij The School of Life en expert in sociale wetenschappen, samen met het creatieve team van Admind in Amsterdam. Reine Rek leert ons tijdens de sessies open en resoluut te praten over onze meest intieme ervaringen.

Agenda

Maandag 19 oktober 2020: Liefde

Op deze avond staat liefde centraal. Verwacht hartverwarmende bekentenissen en een mix van intieme perspectieven. Grijp je kans om dichterbij te komen in een van de break-out sessies in de intimiteitskamers.

Dinsdag 20 oktober 2020: Angst

Vechten of vluchten? Niets om je zorgen over te maken. Deze avond zal de herkomst van onze gemoedstoestand onderzoeken, en vervolgen met oefeningen om erover te praten met een open hart en vastberaden geest.

Woensdag 21 oktober 2020: Woede

Word lid van ons cathartisch forum om je echte behoeften en ware ambities te uiten. Wissel tips uit over het bouwen van je eigen wapens.

Donderdag 23 oktober 2020: Onheil

Voel je je speels? Wij ook. Deze avond verkennen we de grenzen van onzin. Door wat lichtzinnigheid halverwege de week toe te voegen hopen we een een geniepige glimlach op te wekken.

Vrijdag 24 oktober 2020: Hoop

Waar geloof jij in? Van de grote tot de kleine dingen in het leven, deze avond is een eerbetoon aan onze kostbaarste gedachten, reizen en openbaringen.

www.newintimacyhour.com

 

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief