Marketing Report
Candid Group neemt daily dialogues over

Candid Group neemt daily dialogues over

Candid Group neemt de social media marketing specialist daily dialogues over. Candid Group, opgericht in 2007, is een platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus met als doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen.

Gérard Ghazarian, oprichter van Candid Group: “De vraag naar targeted social blijft groeien. Met de toevoeging van daily dialogues vergroten we onze capaciteit en spelen we goed in op de groeiende vraag van klanten."

“Daily dialogues is door de jaren heen meegegroeid met toptalenten en hun expertise. Dit is ook de kracht van Candid Group. Met elk bureau dat we verwelkomen, transformeren wij tot een nog sterker en slimmer bedrijf.”

Sjef Kerkhofs, partner bij daily dialogues: “Onze ondernemende mentaliteit en ambitie past perfect bij de visie van Candid en versterkt wederzijdse groei.”

De toetreding van daily dialogues volgt kort op de aankondiging van de overname van XXS Amsterdam en brengt Candid Group naar ruim 220 werknemers verspreid over de kantoren in Amsterdam en Rotterdam. daily dialogues behoudt het huidige Rotterdamse kantoor en gaat per direct haar groei verder faciliteren vanuit het Candid Group kantoor in Amsterdam.  Beide partners blijven bij daily dialogues, Sjef Kerkhofs treedt daarnaast toe als partner van de groep.

www.candidgroup.nl
www.dailydialogues.nl

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief