Marketing Report
Candid benoemt Eline Deijs tot Managing Director mediadienstverlening

Candid benoemt Eline Deijs tot Managing Director mediadienstverlening

Candid heeft Eline Deijs benoemd tot Managing Director van de mediadienstverlening binnen Candid. De dagelijkse leiding van de mediabureaus M2Media en Stroom komt in handen van respectievelijk Jasmijn Bouwmeester en Samantha Catsburg.De bedoeling is dat de mediabureaus door verdere groei, samenwerking en innovatie aantrekkelijker te maken voor Nederlandse adverteerders. 

Rudiger Wanck, CEO van Candid: “De rol van Deijs is om de bureaus, M2Media, Stroom en BBK op het gebied van dienstverlening, technologie en schaalgrootte verder te ontwikkelen, zodat ze volledig de concurrentie aankunnen met de buiten Nederland aangestuurde bureaus.”

Eline Deijs werkte onder meer voor uitgever Sanoma Media, de Havas Media Group (Vivendi), persbureau ANP en was sinds 2017 directeur marketing & digital bij de RAI in Amsterdam. Eline Deijs: “Ik heb een digitale achtergrond aan de bureaukant, aan de uitgeverskant en bij de RAI aan de klantkant. Die ervaring neem ik mee in deze nieuwe functie. Ik ben heel trots dat ik bij zo’n snelgroeiend en ondernemend Nederlands bedrijf mag werken met zulke mooie klanten.”  

Jasmijn Bouwmeester neemt de positie over van Stephanie Smit, hiervoor Managing Director van M2Media. Smit maakte eerder dit jaar een interne stap en geeft leiding aan het volledig media-geïntegreerde team van specialisten voor planning, executie en inkoop. Zowel Jasmijn Bouwmeester als Samantha Catsburg rapporteert aan Eline Deijs.

Rudiger Wanck: “We hebben een bewuste keuze gemaakt om de bureaus te laten leiden door Jasmijn Bouwmeester en Samantha Catsburg. Zowel M2Media als Stroom hebben een sterke eigen identiteit en behoren tot de best gewaardeerde mediabureaus van Nederland. Daar spelen zij, met hun achtergrond als Client Service Director, beiden een belangrijke rol in. “

www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.