Christian Peeters en Geert van Leeuwen creatieve directie van JUMP! RETAIL

Christian Peeters en Geert van Leeuwen creatieve directie van JUMP! RETAIL

Op 1 maart starten Christian Peeters (Art) en Geert van Leeuwen (Copy) als creatieve directie bij JUMP! RETAIL. Het senior team is afkomstig van Eigen Fabrikaat en werkte daarvoor ook al geruime tijd samen bij TBWA\NEBOKO, waarvan JUMP! een dochteronderneming is.

JUMP!'s 15-jarig bestaan

De uitbreiding met een eigen creatief team is een volgende stap in JUMP!'s 15-jarig bestaan, om naast de strategische- ook de creatieve visie en signatuur tot uitdrukking te brengen.

Ernst-Jan Smids, oprichter JUMP! RETAIL: "Hiermee hebben we een sterk gedreven en ervaren team in de wereld van retail in huis, passend bij de doortastende JUMP!-cultuur. Christian en Geert werkten onder andere voor Albert Heijn, Kruidvat, C&A, Hema en Trekpleister."

Sterk strategisch en conceptueel retailbureau

In aanvulling op Ingrid Siemes- van der Made (Strategy Director, voor Brand & Business Strategy) en Marijn Ruitenbeek (Digital Director) luiden Christian en Geert als creatieve directie de volgende fase van JUMP! in: een sterk strategisch en conceptueel retailbureau, met specialisatie in het realiseren van de meest effectieve customer journey in owned en paid media voor retailaccounts. 

www.jumpretail.nl

www.tbwa.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.