Marketing Report
Coca-Cola begint 2021 met campagne Open To Better

Coca-Cola begint 2021 met campagne Open To Better

Coca-Cola lanceert de campagne Open To Better, die draait om stilstaan bij persoonlijke voornemens van positiviteit, vriendelijkheid en goede bedoelingen voor een mooie toekomst.

Het logo verdwijnt tijdelijk van de verpakkingen om plaats te maken voor een persoonlijke boodschap of goed voornemen. Naast de 25 standaardteksten op de blikken en flesjes, is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd blikje te laten maken om cadeau te doen aan iemand of zelf te houden.

Margreet van Staalduijnen, marketingmanager bij Coca-Cola: “Coca-Cola zet zich al meer dan 130 jaar in voor het samenbrengen van mensen wereldwijd. In reactie op de huidige situatie hebben we deze campagne gelanceerd. We laten zien hoe de wereld is veranderd en tonen we extra waardering voor dingen die we voorheen misschien voor lief namen. We zetten zo de kracht en zichtbaarheid van onze verpakkingen in voor het verspreiden van hoop en positiviteit.”

Onderdeel van de campagne is een reeks video’s op cocacolanederland.nl, waarin mensen uit heel Europa vertellen welk voornemen of plan ze hebben.

De campagne wordt uitgerold via (D)OOH, social en display, net als acties op de winkelvloer. Het bedrijf werkt in Nederland samen met influencers zoals Bram Krikke, Ruba Zai en Rocky Hehakaija die hun persoonlijke goede voornemens zullen delen via hun socialmediakanalen en hun volgers motiveren om hetzelfde te doen.

www.cocacolanederland.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.