Marketing Report
Code d’Azur benoemt Massimo Meijer tot Design Director

Code d’Azur benoemt Massimo Meijer tot Design Director

Digital brand & experience bureau Code d’Azur heeft Massimo Meijer benoemd tot Design Director. Massimo Meijer zal in nauwe samenwerking met Design Director Priscilla de Gier, leiding geven aan het design team van het bureau. De aanstelling van Massimo Meijer volgt op de internationale groei van Code d’Azur en de toenemende vraag naar high-end digital design.ode

Massimo Meijer startte zijn carriere 14 jaar geleden als designer bij Tribal DDB en TBWA/Neboko voordat hij de overstap maakt naar MediaMonks als senior art-director. Hij werkte die jaren voor verschillende merken als KLM, Philips en Albert Heijn. Daarna vertrok hij naar London waar hij als freelancer werkt voor Google en voor verschillende toonaangevende bureaus, studio's en startups. De laatste jaren werkt hij als design director in Amsterdam bij Isobar en later Superhero Cheesecake. 

Massimo Meijer: “Ik kijk er ontzettend naar uit om, samen met Priscilla, design binnen Code d’Azur naar een volgend niveau te tillen en de designfilosofie van het bureau verder te positioneren. Code d’Azur is hard aan het groeien en de projecten worden steeds groter en internationaler. Ik krijg daar enorm veel energie van en heb heel veel zin om mee te bouwen!”

Nik Nieuwenhuijs, mede-oprichter en CEO van Code d’Azur: “Massimo zijn internationale ervaring is een mooie aanvulling op ons team. We kijken er erg naar uit om zijn design-visie en expertise terug te zien in ons dagelijkse werk.”

www.codedazur.com


Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief