Code d’azur ontwikkelt trading challenge en campagne Prosperity voor IMC

Code d’azur ontwikkelt trading challenge en campagne Prosperity voor IMC

Brand & experience bureau code d’azur heeft voor beurshandelshuis IMCde employer branding trading challenge Prosperity ontwikkeld. Dit is een tiendaagse virtuele trading competitie, die vanaf 20 maart wereldwijd van start gaat.

Het doel van Prosperity is om talent ter wereld aan te trekken, evenals de positie van IMC als aantrekkelijke werkgever in de categorie fintech te verstevigen. Code d’azur is verantwoordelijk voor de strategie, design en ontwikkeling van het interactieve platform, en ook de bijbehorende wereldwijde campagne bestaande uit een teaser film, social assets en pr.

Prosperity is een online trading marktsimulatie, die de slimste studenten wereldwijd uitdaagt om hun data, statistiek en strategische skills op de proef te stellen. Dit kan op eigen titel of met een team van maximaal vijf personen. De competitie daagt deelnemers uit om Python coding-vaardigheden, strategisch inzicht en analytisch denkvermogen te combineren om de concurrentie te verslaan op een virtuele markt en hun eigen eiland tot bloei brengen.

De persoon of het team dat na tien dagen het grootste eiland bij elkaar heeft weten te traden, is IMC Global Trading Talent of the Year en ontvangt een tropische vakantie ter waarde van 25.000 dollar. Daarbovenop doneert IMC hetzelfde bedrag uit naam van de winnaar aan The Ocean Cleanup.

prosperity.imc.com

www.codedazur.com

www.imc.com/eu

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.