Marketing Report
Contentmarketingbureau iMediate neemt ZB over nieuws

Contentmarketingbureau iMediate neemt ZB over

Contentmarketingbureau iMediate uit Hilversum neemt het in Ede gevestigde ZB Communicatie & Content over. Met het samengaan ontstaat een end-to-end bureau met dertig specialisten voor strategie, digital, creatie en productie.

Joost Driessen, directeur/eigenaar van iMediate: "ZB is een prijswinnend, strategisch sterk bureau dat bekend staat om haar creatieve, digitale oplossingen voor klanten. Ik ken en volg het bureau al heel lang en ik zeg het maar even zoals ik het voel: ik ben verdomd blij en trots op deze acquisitie."

Gerenommeerde opdrachtgevers

ZB bestaat sinds 1991 en werkt al meer dan dertig jaar voor gerenommeerde opdrachtgevers als BPD/Bouwfonds, PGGM, SNS Bank, Achmea, Sociaal Economische Raad, Wageningen Universiteit en de KNVB.

iMediate heeft als ervaren contentmarketingbureau een sterke positie in (food)retail en werkt onder meer voor Sligro en Superunie. Het bureau in Hilversum exploiteert daarnaast eigen B2B contentplatforms voor professionals in entertainment, ICT en duurzame voedselproductie. iMediate beschikt over in-house kook-, foto/video- en podcaststudio’s.

Robbert Zantinge, eigenaar van ZB: "De bureaus zijn vergelijkbaar en complementair en de business sluit eigenlijk naadloos aan. Net als iMediate ontwikkelt ZB contentstrategieën, campagnes, videoproducties, magazines en online platforms. Tegelijk versterken de teams elkaar met specifieke competenties en wordt het dienstenportfolio naar al onze klanten nog sterker en diverser."

Managementteam

Wynet Kalf, nu Managing Director van ZB en daarvoor commercieel directeur van online bureau Presenter, krijgt de dagelijkse leiding. Het managementteam bestaat daarnaast uit Merijn Aalbers en Joost Driessen.

Merijn Aalbers kwam vorig jaar over van bureau LVB en is nu digital strateeg bij ZB. Hij wordt binnen het bureau eindverantwoordelijk voor strategie, digital en creatie. Joost Driessen is een ervaren media-ondernemer. Hij was als investeerder, eigenaar en directielid betrokken bij meerdere bureaus. Hij zal zich gaan richten op business development en de verdere uitbouw van het bureau. Ook Robbert Zantinge, eigenaar van ZB, blijft als strategisch adviseur aan het bureau verbonden.

www.imediate.nl

www.zb.nl

Lees ook:

Erik Hardick lanceert N11 Group, overname B.made

09-06-2023 | 09:02:29
Content, pr, design, development, marketingtechnologie, audio/video én social media Buro N11 en B.made bundelen krachten in N11 Group

[Interview] Peter de Boer & Dennis Mensink (Mediatic): We waarderen dezelfde eigenschappen

06-06-2023 | 17:55:00
Peter de Boer is onlangs benoemd als Branding/Strategy Specialist bij Mediatic. We spreken hem en Mediatic-directeur Dennis Mensink over zijn komst

Isha van Egmond pr-consultant Mediatic

06-06-2023 | 13:28:00
Isha van Egmond is gestart als pr-consultant bij het Amsterdamse pr- en contentmarketingbureau Mediatic

Opening inschrijving Content Marketing | The Awards 2023!

24-05-2023 | 15:28:00
Na een daverende eerste editie van Content Marketing | The Awards in 2022, openen wij nu de inschrijving voor de 2023-editie

Lobke Heisen Juryvoorzitter bij de Belgische BOCA’s

24-05-2023 | 14:26:00
Lobke Heisen, directeur marketing, business development en Creative Director bij LBL Communicatie & Contentmarketing is benoemd tot juryvoorzitter van de Best of Content Awards (BOCA)

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.