Marketing Report
Coopr sluit zich aan bij Candid nieuws

Coopr sluit zich aan bij Candid

Communicatiebureau Coopr sluit zich aan bij bij het Candid-platform. De oprichters, Jody Koehler en Jos Govaart, treden toe als partners van Candid en blijven het management van Coopr vormen. Coopr blijft binnen het Candid-platform als autonoom bureau onder zijn eigen naam opereren.

Coopr is in 2009 opgericht en gevestigd in Rotterdam en Antwerpen en werkt voor bekende opdrachtgevers, zoals adidas, Coca-Cola, Coolblue, LinkedIn en TikTok.

Jody Koehler en Jos Govaart: “Met de aansluiting bij het Candid-platform behouden we onze individualiteit maar kunnen we direct ons aanbod verdiepen en verbreden en onze klanten meer geïntegreerde en andere disciplines aanbieden. Daarnaast is de samenhang tussen pr en andere communicatiedisciplines meer dan ooit relevant. Goede merkideeën worden het meest geloofwaardig uitgedragen via pr-inzet.”

Ruud Wanck, CEO van Candid: “Coopr is een absoluut A-merk op het gebied van pr en corporate communicatie. Hun ondernemende spirit sluit perfect aan op onze platformstrategie waarin we sterke en onderscheidende bureaus samenbrengen in een geïntegreerd platform.”

Candid nam de afgelopen jaren STROOM, M2Media en BBK media, het digitale bureau Online Company en digital experience bureau Havana Harbor, social media expert Daily Dialogues, reclamebureau XXS, brand designspecialist Millford en marketing innovatie bureau Cogonez over. Dit jaar zullen nog meer overnames volgen, zowel in binnen- als buitenland.

www.coopr.nl
www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.