Crolinq lanceert video-conversietool die automatisch linkt naar landingspages

Crolinq lanceert video-conversietool die automatisch linkt naar landingspages

Met Crolinq kunnen marketeers, (ticket)salesmedewerkers en recruiters meer conversie uit hun YouTube of Vimeo-video halen. Crolinq zorgt ervoor dat je na het kijken van een video direct doorgelinkt wordt naar een landingspage. Dit is de eerste tool die dit proces eenvoudig automatiseert en waarbij je eigen huisstijl kan worden toegepast.

Bedenker van Crolinq is Klaas van Eijkeren, die zijn idee in samenwerking met het team van Strike Business Builders heeft gelanceerd. Klaas van Eijkeren: “Je kunt via Crolinq een YouTube of Vimeo-video in een e-mail plaatsen, op Facebook, LinkedIn, op Instagram als link in de bio, WhatsApp en in interactieve PDF’s. Wanneer een video afspeelt, opent na afloop vanzelf de target-url en de kijker wordt op deze manier vanzelf, zonder klikken, meteen doorgelinkt. Je kunt de pagina waarop de video zich afspeelt ook customizen tot een mini-landingspagina met tekst, foto’s en een conversiebutton.”

De conversie-winst loopt op tot 43 procent meer websitebezoekers. Spieren voor Spieren haalde bij een wervingscampagne 13 procent meer donaties op door de inzet van de Crolinq. Klaas van Eijkeren: “Dat zijn natuurlijk al mooie resultaten. We willen de service verder doorontwikkelen en het proces nog makkelijker maken zodat gebruikers video’s via ons eigen portal kunnen uploaden. Op dit moment kun je uit drie verschillende templates kiezen waarin de video draait. Ook dit gaan we verder uitbreiden. Maar iedereen kan het nu alvast gratis uitproberen.”

www.crolinq.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.